Spatiul citadin: DEPENDENTA NOASTRA CEA PLACUTA!

Sal’tare. Fie ca esti un citadin nascut aici sau fie ca esti unul care vine aici din provincie, exista mereu un acel CEVA care te face sa spui: CE MISTO E AICI! Fie ca e distractia, fie ca sunt sansele si oportunitatile, fie ca e comunicarea mai multa, exista mereun ceva care te face sa uiti de multiplele dezavantaje ale spatiului citadin.

Desi la fiecare sfarsit de saptamana fugi sa „gusti” o bucata mare din spatiul rural si din linistea unui timp parca agatzat in cui, nu poti sa nu resimtzi dorul de agitatia orasului, desi o urasti. Te-ai invatat cu acel „ceva rau”! E acea ispita din care ti-ai zis ca tre’ sa musti fie ca vei deveni dependent de ea sau fie ca nu!

De ce va povestesc de spatiul citadin? Pentru ca simt cateodata nevoia ca cineva sa ma ghideze printre „ispitele lui”! A nu se intelege „sa ma fereasca de ele”, pentru ca de ferit nu vreau sa ma feresc, dar vreau sa le vad aliniate asa cum sunt aliniate damele de consumatie in Cartierul Rosu din Amsterdam.

Fiecare cu vitrina ei si eu sa aleg ce imi place. Ei bine cam asta se vrea a fi www.apear.ro blogul lui Tibi. Este (daca vreti!) ca un fel de vas de croaziera prin furtuna citadina sau poate un fel „premergator” din care invatam sa ne descurcam intr-un vartej numit SPATIUL URBAN!

Spor la treba Tibi!

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. TiBi Blog » Blog Archive » A new year!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*