bloggeri de succes articole

SOCIALIZARE si iarna ca’n copilarie!

Sal’tare
Vineri seara am avut placerea sa il intalnesc pe Paul Dimulescu in sfarsit. Zic „in sfarsit”, pentru ca ne cam chinuim de vreo 2 luni sa ne vedem si fie programullui de la job sau fie programul nostru cu bebe au fost impedimente care nu ne-au lasat. Si recunosc cat pot de sincer ca e prima intalnire cu un om din on-line la care am discutat mai putin de 20 de minute adunate despre On-line. Si e placut, pentru ca de fapt socializarea o faci ca sa cunosti si o alta fata a acelui om, nu sa afli lucruri mai multe despre el „cel virtual”. Lucruri pe care de altfel, daca ai sta sa „sapi” un pic mai atent, le-ai descoperi singurel. Si totusi despre ce am discutat? Pai am povestit „primele betii”, apoi primele incercari de a lucra in radio ale mele (soldate cu N-AM FRATE CE CAUTA, CU VOCEA ASTA DE EUNUC ACOLO!), apoi primele sale incercari saoldate cu SUCCES din radio. Logic nu am putut trece asa de usor nici de subiectul FEMEI, ca la bere este imposibil sa nu vina si momentul asta tare placut. Sigur ca a fost foarte tare ca la masa aveam cu noi si o reprezentanta a sexului frumos, care era „contragreutatea” ce ne tinea aproape de realitate. Ca daca era sa fim doar noi doi, o dadeam in d’alea grele CU CATE AI VREA SA TE…? sau CAT DE MARE AR TREBUI SA FIE, CA SA…? si alte asemenea, deja clasice pentru momentul „LA BERE CU BAJETII”. Si ca la orice bere aproape „barbateasca” ne-am facut si planuri. Si anume trebuie sa incercam un local din ala de cartier, pe care Paul l-a vazut deja si sa ne amintim #protomanele.Insa momentan suntem in cautarea doritorilor de bere si mici si ascultatori de asa ceva, ca e cam gay sa mergem in doi sa dam drumul la muzici de genul asta si sa turnam in noi bere si mici. Asa ca doritorii se pot inscrie aici linistiti.
(P.S. Sa nu uit! Pentru cei care sunteti bloggeri si care cititi ce am scris eu aici, cred ca „socializarile” astea in 3 sau maxim 4 oameni, fac mult mai bine decat 100 de party-uri sau tweetmeet-uri, pentru ca relatiile care se creeza sunt mult mai profunde!)
Acum sa trec la partea a doua a titlului – IARNA. La mine asta e prima data din aceasta iarna cand ajung sa dau si eu zapada de la noi din curte, pentru ca pana acum ai nostrii erau campioni la dat zapada. Cand ajungeam ziceai ca la noi in curte e in centru langa guvern si parca nici nu a trecut iarna pe acolo. Si duap cum spuneam si iernile trecute frate, e tare placut sa dai la zapada. Parca sunt nascut cu ea in sange. Probabil am fost eschimos intr-o viata anterioara sau poate caine husky 😀 Insa si mai placut dupa procesul de curatire a zapezii, mai placut e vinul fiert, mirosul de scortisoara, zambetul Mateiului nostru cel mic privind la spectacolul alb ce se desfasoara in fata geamului si mirosul asta de sarmale de la bucatarie care impreuna cu vremea de afara, ma duce cu gandul la Craciun.
Cam atat! Astea sunt gandurile mele duminicale!
Andrei
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

 1. Clar ca in 4 oameni te poti desfasura mai bine, decat daca te-ai intalni cu 100. Desi, nici 100 nu suna rau, are aspect de party serios 🙂
  .-= Neamtu’´s last blog ..Inca un romascan pe .ro =-.

 2. Pe mine party-urile cu 100 de oameni mi se par manifestatii deja! Probabil sunt de moda veche si imi place sa ii cunosc pe toti cei cu care ma distrez, iar 100 de oameni intr-o singur noapte chioar mi-ar fi greu sa ii cunosc! 😉

 3. Tu n-ai priceput.
  Tweetmeet-urile sunt ca sa te vada lumea, sa mai dea click pe blogul tau sau sa mai agati o ametita sa te duci sa mai reglementezi si tu ceva.
  Ceea ce ai facut tu este pur si simplu o intalnire cu un pretenar virtual in real….nu confundati partyurile de agatamente sau de brandawerness cu intalnirile cu amicii de care te leaga aceleasi pasiuni sau prietenii buni.
  .-= fanel´s last blog ..Ciorna: De cine incerci sa fugi? =-.

 4. Aha, deci astea ie facute special ca sa mai dea si baietii o buca!
  P.S. Si fetele la astea vin ca la targul de sclavi si ii cauta pe aia la dinti, ca la cai? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*