ESTI diferit… Meriti SA FII URAT de TOTI!

articol de la Savatie Bastovoi despre crestinii persecutati. Si la fel cum sunt aceia sunt ferm convins ca in alta parte a lumii sunt altii din alt rit persecutati! Si la final spun sincer: Cred ca e foarte usor sa arunc un cuvant FARA SA ITI PESE, insa e mult mai greu sa traiesti cu REMUSCARILE DE „DUPA”! E foarte usor SA URASTI, insa e o adevarata victorie SA INTELEGI si mai ales SA IERTI. Stiu ca suna patetic pentru unii dintre voi si pare mai degraba DICURSUL UNUI INVINS, insa invingatorii sunt cei care NU URASC. URA NASTE VIOLENTZA si VIOLENTZA NASTE URA! Asa ca hai sa intrerupem cercul acesta vicios! Andrei… ;) KIP IN TACI]]>

Comments

comments

6 răspunsuri la „ESTI diferit… Meriti SA FII URAT de TOTI!”

 1. ce tare, astfel de stiri nu cred ca o sa le auzim vreodata la tv. Cine ar fi zis ca in mileniul acesta mai sunt oameni care se ascund in paduri din cauza persecutiilor. Fantastic si din pacate adevarat.
  In alta ordine de idei- ieri am fost pe la politie si dincolo de usile birourilor pt populatie era o femeie cu fata vanata, nu stiu daca mai era ceva neatins. M-a speriat la prima vedere, dar acum nu am decat gustul atat de amar al milei fata de ea.. cine o fi batut-o in halul acela?OAMENILOR LE PLACE SA FIE VIOLENTI(si oameni sunt doar barbatii. dupa cum se spune in Morometii, nu si femeile/Atentie)- Trist, foarte trist si NEOMENESC.Oamenii parca nu mai sunt oameni/cand ar trebui sa fim atat de mandrii ca suntem niste animale atat de nobile si inteligente…

 2. Ai foarte mare dreptate in privinta „echilibrului”. Societatea in care traim a devenit profund indobitocita si chiar periculoasa din cauza fortatii peste capul oamenilor a unor principii. Un exemplu de astfel de principiu este abordarea homosexualitatii. Sunt absolut de acord sa le fie protejate drepturile, dar asta nu inseamna ca ar trebui vreodata sa aiba acces in scoli pentru a INDOCTRINA tanara generatie cu comportamentul lor.
  De ce cred ca acest lucru este periculos ? Omul este o fiinta foarte complexa, iar acest lucru se vede mai ales in privinta comportamentului sexual. La oricare alte animale, daca pui un mascul sanatos si o femela sanatoasa intr-o incinta inchisa, in perioada propice are loc imperecherea. Doar la oameni este nevoie de ceva mai mult decat un mascul sanatos si o femela sanatoasa. Iar acest „ceva mai mult” inseamna printre altele educatie (inclusiv educatie sexuala) si exemplu.
  Eu sunt convins, ca daca un grup de copiii ar fi crescuti de mici (ca un experiment) cu impresia ca singurele relatii normale in societate sunt cele homosexuale, atunci 90% dintre copiii crescuti in acest mod ar deveni homosexuali. Ei nu ar deveni homosexuali din punct de vedere biologic ci din cauza culturii care li s-a impus. De ce ? Pentru ca omul este o fiinta sociala care interactioneaza enorm si invata enorm din mediul sau si de la alti oameni.
  Din acest motiv, cred ca introducerea acestei doctrine in scoli ar fi un dezastru pentru specia umana. Introducerea acestei doctrine in scoli ar insemna renuntarea la principiul echilibrului pe care l-ai mentionat in articol.
  Articolul tau este interesant si din acest motiv am decis sa il trec la Revista Presei:
  http://www.360romania.eu/360romania-80/esti-diferit-meriti-fii-urat-toti-5709/
  Ideal ar fi ca articolul tau sa fie votat de catre cineva :)

 3. Dar se vede de acum ca aceasta tanara generatie nu prea stie pe ce planeta este…daca li se mai introduc ca materii de disciplina scolara (ce aberant) viata sexuala vazuta de homosexuali…wow ce de cultura o sa stie copiii/viitorii parinti….daca nu or sa devina homosexuali intre timp…

Lasă un răspuns