Social Media dezvolta CARIERE de succes!


Sal’tare
Daca tot gasim in titlu doua componente PUTERE SOCIAL MEDIA si DEZVOLTAREA UNEI CARIERE DE SUCCES, tot asa ma voi ocupa si de subiecte.
De unde pana unde? Pai Cristi Voiculescu incearca sa demonstreze acest lucru. Sigur ca pentru mine la acest moment, dupa aproape un an de activitate constanta pe mediile de socializare, cred ca nu mai e nevoie de asemenea „demonstratii”, cel putin din punctul meu de vedere. Pentru ca am vazut cum s-a dus vestea cand a nascut mandra-mea si cate felicitari am primit. Sau cum s-a imprastiat vestea despre TweetEstival-uri sau despre toate TYweetMeet-urie care s-au tinut sau care se tin. Dar, cum stiu ca victoriile personale sunt cele mai placute, o sa il ajut si eu pe Cristi sa simta „puterea”. Si o sa arunc „vestea” pe acolo pe unde activez.
Si totusi probabil va intrebati: BA ASTA NE MAI ABURESTE MULT? CE L-A RUGAT CRISTI SA NE SPUNA? si uite asa ajungem la partea a doua a titlului – Cariere de succes, de fapt DEZVOLTAREA UNEI CARIERE DE SUCCES.
Si nu o sa incep sa va impui capul cu tampenii si avantaje ca MLM-istii disperati. Ci „imi voi pune” si „va voi pune” intrebarea normala de care ne lovim cu totii.

De ce ne schimbam locul de munca?

Pai marile motive sunt clare

  • PROFILUL NU NE MAI PLACE (si aici putem introduce ca si cauze plictiseala unui job la care nu ne mai putem dezvolta, munca peste program, dar fara un folos in dezvoltarea noastra sau a abilitatilor pe care le folosim la job si lista probabil poate continua si aveti si voi o gramada de motive)
  • BANII NU MAI SUNT IN CONFORMITATE CU MUNCA DEPUSA – si asta e mereu in functie optica, nevoile si nivelul de confort pe care ni-l dorim
  • si nu in ultimul rand COMUNICAREA CU CEI DIN ECHIPA NU MAI FUNCTIONEAZA SAU NU ESTE EXACT CUM ERA SAU CUM NE-O IMAGINAM – aici e vorba din nou de optica, de stilul de a relationa al fiecaruia, de capacitatea de a ne adapta si de felul in care ne putem organiza

Ei bine, desi multi probabil ar putea spune ca toate lucrurile de care am vorbit mai sus tin mai mult de talente sau de calitati native si inascute ale individului, eu cred cu tarie ca sunt VARIABILE pe care le putem controla. Cum? Prin educare si antrenament. Iar John Schwaiger care tine pe 26 si 27 Martie la sediul Fitzuica seminarul DEZVOLTAREA UNEI CARIERE DE SUCCES, cred ca poate fi un bun antrenament cu un foarte bun antrenor!
Asa ca nu stati pe ganduri!
(Image sources Flickr & Edcommunity)
Andrei
KIP IN TACI

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Investeste in tine: vino la seminar - Concediaza-ti seful!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*