„Slalom printre cretini” sau „As vrea ca Parazitii sa ne CONDUCA !!!”

Sal’tare
Nu va speriati nu va povestesc iar de cat de rau e sa traiesti in traficul infernal din Bucuresti si nici nu va povestesc ce greu se merge pe soselele patriei. Insa ceva cu patria e… Si titlul nu e al meu. Ala pus in ghilimele. E Titlul ultimului album Parazitii. Si pentru ca l-am ascultat si reascultat bine, ma gandeam ca daca tot ei stau si le tot spun celor care vor sa auda ce merge prost in tara asta de vreo 14 ani, sa il alegem pe unul din ei parlamentar europea independent al Romaniei, ca s-ar descurca muuult mai bine decat acesti „proaspeti alesi”, de exemplu pe Freakadadisk. Si pe inca unul sa il facem ministrul integrarii. Cheloo e perfect la asta. Si daca tot ii punem in pozitii cheie, hai sa il facem si pe Ombladon prim-ministru.
Nu de alta, dar la cat sunt de suparati bajetzii, macar nu mai riscam sa ii vedem dormind pe la anumite evenimente mondene sau politice. Si daca nu se inteleg prin speech-uri, pot folosi muzica drept fel de comunicare a ideilor lor, ca doar EA e limbajul universal. Si hai sa fim seriosi, stiu prea bine ca politica si relatiile la nivel inalt sunt caum o stiinta, insa nu cred ca e nevoie de prea multa stiinta la nivelul nostru. Si la asta e ca si in vanzari. Stiinta intervine de abia dupa ce ai o crestere si ai nevoie sa te mentii acolo sus. Insa noi suntem inca in partea de jos a „graficului” si nu avem nevoie de stiinta. Avem nevoie de munca, de sinceritate si de capacitatea de an nu ne minti, in primul rand noi pe noi insine si de abia dupa aceea ne putem raporta si la ceilalti. Asa ca dupa cum am spus, ei au reusit sa fie sinceri cu publicul, nu au inselat asteptari si reusesc sa e mentina acolo sus, atat prin felul de a fi cat si prin mesaj.
Deci VOTATI PARAZITII !!
Si daca tot v-am spus de albumul nou uite si doua piese tari de acolo !
Slalom Printre Cretini 2007 – Cea care da si numele albumului

si mesaj pentru EUROPA

Grave amandoua si cad greu la stomac, dar sunt bune pentru mentinerea treaza a spiritului !
P.S. Acest text e doar o idee aberanta ! E un pamflet ! Rog frumos sa nu il luati ca atare ! Vrea sa va arate ca lipsa de „personalitati reale” si de „caractere puternice”, cu principii sanatoase si fundamentate pe idei sanatoase, e intr-adevar reala si tragica !
Andrei… 🙁
KIP IN TACI

9 comentarii publicate

  1. De vreo 2 sapt. incoace si noi tot ascultam in Olanda noul album Parazitii 🙂
    Le-am sugera sa faca si niste versuri in engleaza daca tot e ‘mesaj pt Europa’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*