Si totusi… DE CE SA MA IMPLIC si EU?

Sal’tare. De multe ori ma intreb daca este OK sa dau pe mediile de socializare o idee sau o veaste noua. Si totusi dupa reactiile ultimililor ani parca iti vine sa nu mai dai nimic. Si sa spui clasicul sau clasicele:

SA VA… bag… dau… si lista poate continua

Pentru ca fara grupuri in general nimic nu s-a facut fara grupuri sau BULGARELE (asa cum era cunoscut in trecut) sau a trebuit sa fie o intamplare mai mult sa mai putin fericita, din care s-au nascut Revolutii. In principiu totul a trebuit sa fie in general construit pe baza unor gru puri. Ei bine, in activitatea prezenta, fie ca vorbim de RAZBOIUL DIN UCRAIMA sau de intamplarile „rezervate Energiei”, inca nu s-a adnat MASA CRITICA. Nu sunt inca adunati atatia oameni HOTARATI care sa spuna NU miscarilor din ENERGIE.

Drept pentru care REVOLUTIILE „in ghilimele” sau asa cum le cunostem cu totii, insa ceea ce se intampla acum in Rusia dupa „micul decret” dat de Putin in aceasta seara, cred ca poate fi inceputul unei miscari de masa. asa cum miscarile de masa de la OUG 13 au inceput cu putini oameni si au facut celebru hashtagul #REZIST, cred casi acum pot deveni celebre aceste manisfestatii timide dim Sankt Petersburag si Moscova. Evident ca nu vorbim de aceeasi intindere, din punct de vedere geografica, si evident ca nu putem vorbi de aceeasi intindere d.p.d.v. al patrunderii informatiei in masa. Dar, in conditiile in acre avem ami bine de 6 luni de razboi inutil dureaza si evident ca oamenii afla informatii. Suntem in era informatiilor si a aInternetului si fie ca Rusia vrea sau NU, fiec are rus stie care este REA:LITATEA. Si fie ca sunt in Siberia sau in”centrul informational Sankt Petersburrg” sunt convins ca toti stiu clar cummstau lucrurile. Si daca ma intrebati pe mine, cred ca pana la Craciun acest conflict va fi rezolvat. Evident in ideea de RATIONAL… adiac spre Europenism. EU sper sincer sa moara si Putin si Lavrov. In est sper sa imi pot cumpara sper sa imi pot cumpara un bilet spre un Sankt Petersburg european!

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*