fantezii fierbinti femei goale
femei goale

Si daca te insala EA?

Sal’tare
Textul asta are inceputul acum 2-3 saptamani cand un amic a aflat prin terte persoane ca sotia sa il insala. Sigur (facand o paranteza), noi cei care il cunoastem de ceva vreme, ne intrebam de ce s-a intamplat acest lucru asa tarziu, pentru ca respectivul personaj chiar se poarta foarte rau cu ea.
Insa pornind de la aceasta intamplare, as vrea sa vedem „cum se intampla si cum putem preveni” asemenea chestii.
De ce o fac doar pentru femei?
Pentru ca la ele este mai simplu. Ele insala, pentru ca se simt parasite sau ignorate. Noi o facem pentru ca „inca ni se scoala” si „pentru ca avem mereu chef de ceva nou”.
Si acum parca aud susotindu-se intrebarea cea mai grea:

PAI SI CREZI CA AI DESCOPERIT TU RETETA SECRETA A SUFLETULUI FEMEII?!?

Daca o descopeream, eram probabil milionar in euro. Insa NU, vreau doar sa ne intrebam si poate cine stie invatam unii de la altii.
Deci, gata cu vorba – DE CE INSALA FEMEILE?
1. Singuratatea – Sunt alea cu barbati care sunt mai mult plecati de acasa, cu diverse „activitati” (nu intru in detalii). Si sincer sa fiu le dau toata dreptatea. Insa cred ca solutia mult mai FAIR este despartirea definitiva si dupa aceea isi pot face linistite de cap.
2. Plictiseala – Dupa modelul CAND L-AM LUAT ERA „ARGINTUL VIU”, IAR ACUM E CA „FOCA”. IAR EU SUNT FATA CU „DORINTE”, N-AM CHEF SA PUTREZESC CA EL IN CASA. Departe de mine gandul ca nu ai dreptate. Insa in loc sa te ascunzi, sa minti si sa ai parte de „dragoste pe furate”, nu e mai bine sa discuti cu el, sa vedeti daca mai aveti chef unul de altul… si dupa aceea DRUM BUN sau HAI ININTE, IMPREUNA! E mai simplu si mai comod. Sau poate sunteti masochisti amandoi!
3. Razbunarea – „Pai daca el o face, eu de ce sa nu ii platesc cu aceeasi moneda.” DE TUTA CE ESTI! Dar mai ales pentru ca nu rezolvi nimic. Te poti f**e cu tot cartierul si crede-ma ca „supararea” nu iti va trece. Si totusi daca o faci, ca sa fii razbunata, fa-ti si o poza cu tine „infipta’n bat”, ca sa fie „razbunarea completa”
4. Si nu in ultimul rand, pentru ca nu te mai simti frumoasa. Pentru ca te uiti in oglinda si iti cauti defecte. Insa in acelasi timp cauti si un chior care sa nu le vada. Nu-i mai simplu sa accepti faptul ca timpul curge, ca imbatranim cu totii si ca trebuie sa avem deja alte prioritati in viata?
(N.B. Apropo de acest subiect, o sa vorbesc despre „tipul asta de criza” si la barbati. Doar ca la ei nu se leaga de frumusete, ci de masculinitate si de acel farmec pe care noi barbatii credem ca nu ni-l putem pierde pana murim. Stati pe aproape si veti vedea!)
Cam atat despre ELE, motivele lor de inselare si solutiile mele simple!
Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Eu acum am citit textul, de-aia comentez asa tarziu – pai, vizavi de ce zici tu mai sus, nu ti se pare ca aceesi concluzie e valabila si la voi? Adica, da, de acord, inselati din dorinta de ceva nou, dar nu e mai cinstit sa discutati inainte, sa va despartiti si dupa aia sa faceti ce vreti? :P

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. bagamare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*