Si daca la final mor toti trei ? Atunci ce faci ?!?

Sal’tare

  • LATER EDIT – Pe vremea aia asa se numea bloaga lui. Azi a crescut mare si-a luat domeniu si arata asa – DIMULESCU. Iar textele la care faceam referire atunci azi le gasiti aici: Problema Politica(DIMULESCU.RO – Sa implementam sistemul britanic la noi). Pe celelalte nu le gasesc! Asa ca ii cer ajutor lui Paul si il rog sa isi puna pe bloaga si o casuta de cautare in bloaga, ca sa ne fie mai usor data viitoare cand vrem sa mai citm texte vechi d’ale lui!

Totul a pornit de la un CHIBRIT si teoriile sale, citite dimineata la cafea. Mi-au placut ! E tare baiatu si pare a fi un „literat” de vitza noua. Si stiti ce am descoperit mai nou ? Ca literatii de vita noua sunt cei ce scriu in felul bloggerilor. Cu un pic de FUN pe alocuri, cu un pic de „deep” in idei scurte si mai ales cu rasturnari de situatii, mai ceva ca in telenovelele dupa Acasa TV. Si daca tot mi-a placut ce face el acolo, am zis sa caut mai adanc.

Si uite ca mi-a mai placut cum pune el si problema politica. Si va spuneam mai sus de „rasturnari de situatii”. Uite cum se „preface creearea unui politist” (vorba lu’ Nenea Iancu). Tot el m-a facut sa ma intorc din nou si catre tanti Rodica Ojog Brasoveanu, zicandu-mi: „Pentru cine o tii fata mare?”
Hai ca mi-a luminat bine de tot dimineata asta nenea asta, pe langa soarele care parca vroia sa intre peste mine in masina si sa mai si conduca pe deasupra. Da io i-am zis SOARELUI:
AUZI BA, PE NICULINA MEA NU O CONDUCI TU, CA ESTI CAM KAMIKAZE IN POSTURA DE SOFER ! 😀
Aaa era sa uit ! Va intrebati ce legatura are titlul cu tot textul de aici ? Pai tot la baiatul asta am gasit Sfanta treime si acea frumusete de bucatica de film cu marele Eastwood. Asa ca in plus fata de ce e acolo, eu va dau „INTRO-ul”:


Andrei… 😉
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*