Si apropo de IUBIRE, IUBITI si RELATII

Sal’tare
In acest post de la amicu’ Costica, colega lui cea draga, La Boquita Maldita zice asa despre ale trei lucruri scrise de mine cu majuscule in titlu (mi-am permis adaptarea textului, pentru ca nu se intelegea foarte bine, fiind scris rapid, ca un COMMENT obisnuit):
Bă, Costine! Bă, băiatule! Tâmpitule chiar, dacă e să redevenim tandri, ia să-ţi expun eu o teorie. S-o numim aleatoriu… “Teoria lui The Daniest”. Dacă omul de lângă tine are o idee (şi aia fixă) şi încearcă să te inghesuie în tiparul lui rotund, să zicem si tu n-ai nici o şansă să-ncapi, pentru că se întâmplă ca tu să fii pătrat, începe să te-mpingă cu piciorul până intri.
Iţi mai taie din colţuri si te mai cârpeşte pe ici pe colo ! Ce vrea omul ala până la urmă ? Te vrea pe Tine aşa cum eşti tu cum te-ai născut ? Te vrea pe tine, cum te-au făcut alţii ? Te vrea pe tine, cum te-ai făcut tu sau cu ce-au făcut alţii din tine ? Sau vrea tiparul ăla la care face referinţă ? Pentru că dacă vrea să te schimbe, înseamnă că nu-i placi Tu şi că vrea altceva si că nu te vrea pe Tine, ci vrea un Tine schimbat (”îmbunătăţit”, ar putea pretinde el/ea). Eu cred că (şi acum o să-mi iau cota de înjurături) OAMENII NU SE SCHIMBĂ! De fapt, o exprimare mult mai fericită ar fi: “nu poţi schimba oamenii”. Poţi încerca! Poţi avea răbdare! Poţi spera, dar până la urmă e în zadar. Oamenii sunt cum sunt ! Şi-atunci ce sens are? Hai să ne bucurăm de oameni aşa cum sunt ei şi dacă sunt într-adevăr inacceptabili, să-i dăm dracului şi să căutăm alţii!

Ziceti voi ca nu le zice fata asta bine. Sau poate are si niste scapari ? Eu nu le vad ! VOI ?!?
Petrecere placuta, ca doar e sambata noaptea !
P.S. Uite si o piesa misto cu care sa incepeti dansul… Julio Iglesias – Baila Morena

Andrei… 😉
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*