margareta

Sfarsitul unei iubiri… Margareta!

Sal’tare

Da! Va chinui de ceva timp si va tot promit ca o sa va spun cum s-a terminat cu Margareta. Ei bine acum un an si jumatate, mandra si frumoasa din cale afara, Margareta mea a zis ca nu mai suporta Bucurestiul. Asa ca vrem, nu vrem, i-a facut fetei buletin de Brasov, ca avea si var’miu nevoie de un mijloc de locomotie pe acolo. El sigur ca nu era invatat cu ea si cu „aerele” ei care intrau pe la usi sau cu parbrizul care trebuia sters cu carpa. Asa ca a fost o intreaga aventura pentru el. Insa uite-l ajuns cu ea in Brasov. Logic ca dupa atata drum, fata se „infierbantase” si primul lucru pe care l-a vrut a fost „sex”. Glumesc, logic! NU de sex avea ea nevoie, ci de reglarea franelor care iar dadeau semne de „plictiseala”. Sa mai zic ceva de instalatia electrica? NU cred ca e prea mare nevoie. Ca doar stim clar, ca pocneau firele, cand iti era lumea mai draga. Asa ca am avut in urma acestei „donatii” pe care i-am facut-o lu’ var’miu, parte de donatii si din partea lui catre mine: „carne la greu„. Insa usor, usor s-a invatat omu’ cu „necazu” si mai si zambea cand imi dadea telefon.

Hai ba, ca nu e dracu asa negru! Am ajuns la reusita 2 zile sub ea / 3 zile in ea. Hai ca sunt tare!

Se bucura el parca in avans. De ce zic asta? Pai uita ca acea clipa a venit 2 luni mai tarziu. Joi seara telefonul suna prelung si vocea lui se aude taree: AM SCAPAAAAT! Macar acum stiu clar ca NU MAI AM CU CE! Logic ca nu am inteles despre ce vorbeste, daca m-a luat repede. Asa ca intreb: DE CE AI SCAPAT MA? DE SERVICI? AI CASTIGAT LA LOTO?

  • NU FRATZIK! DE „PREA IUBITA TA” MARGARETA! CURVA AIA BATRANA CARE VROIA SA MA VADA MEREU PE SUB EA!
  • MA VORBESTE FRUMOS, CA A FOST UNA DIN „FETELE MOTORIZATE” CU CARE MI-AM PETRECUT MULT TIMP, ASA CA TE ROG!
  • BA POATE PE VREMEA AIA ERA SI UN PIC MAI TANARA SI MAI SI MERGEA, DA ACU’ IN ULTIMUL TIMP, AVEA PANARAMA ASTA O LENE IN EA!!!
  • PAI SI CE AI FACUT? AI VANDUT-O?
  • DA FRATEEE… AM FACUT SUPER AFACERE 10 BULIOANE!
  • BRAVOS MA! PAI SI ACU’ ALA NU TE INJURA?
  • BA DA, INSA SPECIAL I-AM FACUT-O, CA SI EL MI-A DAT ALTA DATA TEAPA! INSA TREABA SI MAI JMECHERA E CA DUPA CE I-AM VANDUT-O, LA 2 SAPTAMANI DE ALERGARE, MANDRA SI-A DAT OBSTESCUL SFARSIT! DIAGNOSTIC: Lonjeron dreapta rupt! Asa ca azi i-a facut „sfanta slujba de ingropare la REMAT”

AM VANDUT-O, LA 2 SAPTAMANI DE ALERGARE, MANDRA SI-A DAT OBSTESCUL SFARSIT! DIAGNOSTIC: Lonjeron dreapta rupt! Asa ca azi i-a facut „sfanta slujba de ingropare la REMAT”


El era fericit, ca incepuse sa o urasca. Si totusi pentru mine momentul era unul trist. Cea care imi fusese timp de 4 ani partenera de trafic, cea care imi fusese „material didactic” pentru lectiile de mecanica, acum nu mai era. Tot ea a fost si „motivul” unora din SPIKE-urile mele de trafic la inceputul bloggingului. Celor ce ma citeau atunci incepusera sa le placa „aventurile mele”. Primele erau alea de care v-am spus acum ceva timp Craciunul si Revelionul. Iar restul il gasiti prin categoria dedicata. In rest acum ramanem doar cu draga de Niculina (Astra ’93) de care tre’ sa va mai povestesc, ca nu am mai facut-o de mult. Insa pana atunci luati si voi o lingura de coliva, un pahar cu vin rosu si spuneti-i Margaretei: FIE’TI RUGINA USOARA!

Andrei… 😉
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Artistu zice… » CV-ul Niculinei! Asa’i ca’i bine “structurat”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*