bicicleta

Sfanta BICICLETA… sfanta plimbare pe EA!

Sal’tare
Au trecut vreo 5 ani de cand cochetez eu cu doamna bicicleta si ma bucur ca nu mi-a disparut nici acum placerea pentru plimbarea pe cele doua roti „manuale”. Sigur ca daca acum tre’ sa il duc / iau pe Matei de la gradinita, imi e destul de greu sa imi satisfac si „capriciul” celor doua roti. Stiu ce veti spune:

De ce nu iti iei scaunel pentru bicicleta si sa il duci in fiecare dimineata la granita „calare”!

Pai tot anul asta m-a batut gandul, insa nu l-am pus in practica, pentru ca a fost primul an al lui matei la gradinita si adaptarea la colectiv, a insemnat si niste raceli grozave prin care a trecut si niste perioade grele. Plus ca intre timp a aparut si Ionut si chiar nu mi-am dorit ca vreunul dintre noi sa fie racit, ca sa nu ii dam raceala si mezinului zambitor al familiei.
Dar pentru anul care vine, cred ca nu ma mai las. Ca si Matei a capatat destul de multa imunitate. O sa ii cumpar si doua cagule, pentru amandoi si sa ne vezi ce ciclisti jmecheri vom fi noi.
Insa pentru viitorul si mai indepartat, visez la o familie ciclista si la excursii facute prin munti cu bicicletele, cu tot familionul si cu cortul. Si Loganasu’ nostru sa arate mereu asa cand plecam la plimbari:

Iar daca tati are treaba si mami are timp sa vedem pe aparatul foto multe imagini de acest gen:

Si aceasta postura sa fie, postura mea zilnica:

Andrei
KIP IN TACI
Surse imagini – Portocale plimbarete & FitLife & Velobello & Q Bebe

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Tu contactezi oamenii politici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*