online blogosfera

SEXURI, Injuraturi ca la usa cortului, Pumni promisi si PARERI DE RAU !

Sal’tare
***
LATER EDIT: SI la final v-am adaugat si un link care sa va dea de gandit… Si DA, aceasta Monica e din familia VOCE, pentru cei care zic ca suntem o adunatura de „neica-nimeni”-uri si anonimi !!!
***
Va spuneam Luni, ca prin blogosfera e un pic de furtuna. Niste certuri in legatura cu concursul Bloggeri.Ro, iar de aici pana la sexuri orale, normale si anale, servite dintr-o parte in alta, mai abitir ca ajutoarele in zona rurala in ajun de alegeri, nu a fost prea mult. Sigur ca acum, prima intrebare pe care ti-o pui tu cititorule, este de ce ma mai bag si eu in rahatul asta. Iar mai apoi tot tu te intrebi, care ar fi parerea mea vis-a-vis de toata aceasta balacareala, asemanatoare cu ce se intampla in curtile „vecinilor” mei giulesteni, cu o culoare mai inchisa a pielii si cu un vocabular foarte bogat in organe genitale.
Pai hai sa o luam inginereste pe puncte:


* O fac pentru ca nu cred ca a da cu IGNORE e o solutie. Ignoranta ucide !!! Credeti-ma pe cuvant ! Si daca injuraturile omoara cuvintele bune si frumoase sau cel putin pe cele interesante, sa stiti ca ignoranta ucide idei, ucide principii si ucide dorita de a evolua. Asa ca permiteti-mi sa il iau pe „VREAU SA VORBESC !” in brate, decat pe „VA IGNOR, LASATI-MA IN PACE !”
* Apoi hai sa o luam cu inceputul. Despre cearta v-am zis aici… si daca aveti chef puteti da cautare pe Google dupa Scandal Bloggeri.Ro, si o sa aveti o lista lunga de bloguri care au scris despre NEBUNIA ASTA.
* Si dupa aceea ce s-a mai intamplat ? Simplu DeMaio, cel care s-a suparat pe lume din cauze stiute deja, daca ati citit link-urile de mai sus, a pornit o furtuna si si-a dat drumul la vocabularul de tziganisme in 3 posturi, pe 13 si 14 noiembrie. Acu nu am vrut sa dau cu bata in balta si m-am interesat si eu care-i treaba cu el, ce face, cati ani are, ce a facut si alte informatzii de genul asta. Ei bine, omul chiar nu e prost, dar are o problema, din cate vad eu nu se poate abtine. Si ce ar fi trebuit sa faca ? Sa nu injure in primul rand. S-a dezonorat pe el ca blogger si mai ales pe el ca om. Iar in al doilea rand, dupa ce i-a oferit si lui VisUrat si Denisei cat de mult sex oral si anal a putut, se gaseste sa se duca la om pe blog si sa ii spuna ca ii pare rau ca si-a pierdut cainele. Mai intelectualule de rasa care esti, ceea ce ai facut tu este echivalent cu VIOLAREA UNEI FETE si dupa aia sa ii spui tatalui fetei care a suferit o pierdere, ca iti pare rau pentru pierdere, dar ca VIOLUL ASUPRA FETEI LUI I-A PLACUT MULT SI POATE O MAI FACE SI ALTA DATA !
* Si tot acum pentru voi toti care ati aruncat injurii pe intreaga blogosfera, inclusiv Vis Urat, Denisa si altii care nu se pot abtine:
VEDETI MA CA SE POATE „INJURA” SI FARA ORGANE SI ACTIVITATI SEXUALE ! Potolitzi-va si mai controlati-va reactiile, ca nu sunteti animale. Aveti creier ca sa ganditi, nu ca sa actionati din instinct. Si in plus, va zic io ca pumnul poate bate, poate omora dar nu poate impaca ! Daca sunteti atat de tari pe cat credeti, IERTATI si cautati o cale de terminare a acestui circ de 2 lei vechi, bufonilor ce sunteti ! Si luati atitudine la fel de vehement pentru acte de violenta serioasa asupra colegilor vostri, nu pentru motive de rasul curcilor !
SUNT CURIOS DACA PENTRU CURATAREA UNEI ZONE DIN ORAS SAU A UNEI VAI DIN BUCEGI DE PET-URI SI ALTE MIZERII, ATI CONSUMA LA FEL DE MULTA ENERGIE ! Sunt ferm convins ca nu ! Dar de dat din gura si de aruncat cu injurii si poate chiar de sarit la bataie nu va intrece nimeni ! INTELIGENTII PAMANTULUI !!!
P.S. Uite si link-ul promis la inceput… Dincolo de aparente !
Andrei… 🙁
KIP IN TACI

8 comentarii publicate

  1. Stii, eu nefiind din Bucuresti, de la mare distanta ma gandeam la Bloggeri.ro cu o oarecare stima, acum, nimic. Sa tot vad ca bloggerii (unii parte din juriu) scriu despre evenimente ce tin de umplerea frigiderului cu carne, in ‘incinta’ Bloggeri.ro.

  2. Crede-ma pe cuvant ca oamenii care se ocupa de joaca asta, chiar sunt unii OK. Si daca nu crezi, poti face un efort si sa fi aici pe 15 decembrie cand este petrecerea de final si te vei convinge singurel.
    😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*