Sexul si familia!

Sal’tare
Stati linistit ca nu o sa ma apuc sa va spun cum am „petrecut” noi noptile in care „am proiectat” noul bebe, ci doar sa povestim cateva chestii funny sau mai profunde.
La vreo 3-4 ani de cand am vazut prima serie din Californication am zis ca ar fi timpul sa o vad si pe a doua. Si uite ca am inceput asa, catinel, catinel cate un „hepisod” sau cate jumatate acu’ si jumatate maine la nebunul de Hank Moody si la aventurile sale mai mult sau mai putin „sexuale”
Ce imi place la noua serie? Pai imi place cum incerca sa scape de obiceiurile vechi si cum personajele pacatoase fie il readuc (ca in jocul vechi de Piticot) „mereu inapoi cu cateva casute”. Si ma gandeam oare isi merita soarta saracul baiat? Sau poate e asta un „canon” pe care tre’ sa il indeplineasca pentru a deveni „curat”? Nu stiu, dar e funny sa il vezi cum pica de fraier si cum il prinde sotia oferind un sex oral altei femei sau cum asculta copilul din burtica alteia, care e de fapt al lui, facut intr-o noapte de aventuri. Sigur la fel de mult imi place dualitatea tata – fiica. Imi place cum fetita din prima serie a devenit o adevarata domnisoara si cum stie ea sa ii invarta si pe mami si pe tati pe degete, ca pe niste banuti, intr-un numat de „trucuri cu monede”
Ce nu imi place? Probabil ar fi trebuita sa spun tot sexul, care parca prea iti intra in ochi. Insa in conditiile in care nu am vazut nici macar un organ genital expus in fata camerei de luat vederi si in conditiile in care explozia sexului in mass-media este atat de mare, cred ca orice adolescent si oriacre din noi cei care inca mai avem prejudecati sau frustrari, ar trebui sa vedem serialul asta, si ar trebui sa intelegem ca sexualitatea ne este data sa ne bucuram de ea, nu sa o renegam o viata intreaga, pentru ca mai tarziu la batranete sa ne para rau ca nu am profitat de „tinerete” si de „cadourile varstei.
In rest despre minunea asta de serial, creda va mai pot spune ca e un bun tonifiant si relaxant psihic!
Andrei
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. Primele episoade, pana la jumatatea fiecarei serii sunt pline de sex (ca idee), pentru ca finalul sa aduca „rasturnarea” de situatie, prin aducerea la normalitate a personajelor! Sau poate am iar eu ochelarii murdari?

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. avemblog.net
  2. polimedia.us/fain/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*