Sexul cercetatorilor britanici!!! :)))))))))

Sal’tare
I-auziti ma idee pe „cercetatorii” britanici – http://maramedia.ro/aspirina-saracului-care-sunt-durerile-de-care-te-scapa-sexul!
Bai manca’v’as inimioara voastra, mor de ras. Deci concluzia alora care au facut sondajul asta, e ca in Copenhaga, Paris sau Amsterdam si alte orase in care infrastructura pentru biciclete este foarte bine pusa la punct, e ca aia nu au chef de sex de nici o culoare de la prima intalnire. Ca vorba aceea: Bicicleta omoara hormonu’ si cand te intalnesti cu sexoasa sau sexosul nu incepe sa-ti mai creasca pulsul! TARE FRATE 😀
Dupa care inca o faza totalmente NEBUNA in acel sondaj. EL la 20 de ani, nu are chef de sex la prima intalnire. In schimb EA, musteste de dorinta. Si probabil la prima intalnire ea se apuca sa il pipaie pe picior sau poate se joaca cu parul lui sau poate ea il invita la un film si va prefera ultimul rand al cinematografului. Bai nene, eu cred ca astia care au facut sondajul ori erau gay / lesbiene ori au consumat ceva „substante” interzise cand au centralizat rezultatele.
Acum trecand un pic peste, partea de FUNNY a acestei stiri, cred ca ar trebui sa ne ingrijoreze aceasta atentie data sexului si preocuparii de a-l avea CAT MAI MULT, CAT MAI REPEDE, IN ORICE FEL DE CONDITII. Si in principiu, daca nu tinem la noi, macar sa ne gandim la cei care vin dupa noi si carora nu ar trebui sa le punem in „bagaj”, inca de la varste fragede, obsesia pentru sex. Pentru ca noi ne-am cam dezvoltat-o in ultimii zeci de ani si ar trebui sa incepem sa „ne-o mai tundem” sau poate chiar sa scpam de ea
Si hai sa nu inchei pe un ton trist, din moment ce am inceput articolul intr-o nota funny si o sa va las un filmulet menit sa va faca sa zambiti si sa incepeti saptamana BINE DISPUSI!

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*