Sexual, DA! Dar pana unde?!?

Sal’tare

(N.B. Acest text a fost trimis mai multor prieteni, inainte de a fi publicat si in zilele urmatoare veti vedea si replicile foarte frumoase ale unora din prietenii mei, oameni care vor SA SCHIMBE CEVA in modul obtuz in care priveste societatea actuala sexul!)

Dar pana atunci, LECTURA PLACUTA! LATER EDIT – Prima replica. *** Sunt in jur oameni care ma apostrofeaza, ca ma uit la minuni ca acestea puse de Costi (pe blog, dar foarte des pe Facebook) sau astea puse de Mirel sau frumoasele aruncate cu atata drag de Danut. Si incerc sa nu ma supar si nici sa reactionez mistocareste la replicile de genul:

ESTI OM INSURAT sau AI COPII ACASA!

Asa si? Daca m-am insurat si am facut copii, ar trebui sa ingrop capitolul SEX intr-o cutie ferecata pe fundul marii. Nu dragilor, refuz sa fac acest lucru, pentru ca asa as duce mai departe complexul si fricile parintilor nostri, care (fie ca vrem sa recunoastem sau fie ca nu vrem) ne-au influentat si noua personalitatea si bagajul ideilorin care credem. Sigur ca acum parca va aud pe unii dintre voi:

PAI NU ZICE NIMENI SA FACI CE VREI IN CASA TA SI CU LUMINA STINSA SAU CU PERDELELE TRASE!

Eeee, vedeti asta mie nu imi place. Vreau sa pot comunica si la capitolul sex LIBER. A nu se intelege ca vreau sa vi-l arat, ca vreau sa ofensez vizual, ci vreau sa pot comunica in genul discutiilor super politicoase de din emisiunea Discutii de Budoar de la Woman TV. Vreau ca sa pot discuta despre avantaje, calitatea si diferentele satisfactiei unui act sexual facut intr-o anume pozitie sexuala sau intr-un anume cadru, fara sa vad oameni maturi de 30 – 40 de ani sa rosesca mai rau ca niste copii prinsi cu matza in sac sau care o dau in mistouri, speriati fiind de propria sexualitate.
Andrei
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. De tinut nu ma tine nimeni, doar ca taunci cand discut sunt judecat. Si as vrea ca „judecata” si „pudibonderia” sa le lasam uitarii si sa fim si noi naturali in a comunica. Sa nu mai fiu privit ca unul „slobod la gura”! 😉

  2. Acum lucrez. Voi pune doar doua din replicile primite. Una dinpartea unei fete si maine una din partea unui baiat, pentru ca nu vreau nici sa plictisesc si nici sa repet… pentru ca parerile sunt in principiu cam la fel! DECI fi pe faza ca in juma de ora apare PRIMA REPLICA! 😉

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Sexual… – Partea a II-a – Replica unei femei! | Parerile Artistului in Blogosfera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*