„Sex si muzica” sau „sex cu muzica”?


Sal’tare
Dupa cum probabil ati vazut pe FACEBOOK, am facut o pasiune pentru muzicile romanesti noi:

Ei si tot ascultand minunile astea nu am putut sa nu fiu atras si de „partea vizuala”. Iar unele sunt facute parca sa te ațațe la sex. Sunt bune de „preludiu la preludiu”. Nu ma credeti?
Atunci hai sa lucram pe „materialul” propriu zis – Ruby – De la distanta


E buna cu spume femeiusca asta. Iar cum se unduie in clipul asta, te rupe in doua. Iar faptul ca e si tatuata, implineste fantezia oricarui barbat, care isi doreste sa aibe in pat, in fiecare femeie si un pic de vampa. Deci nota maxima pentru Ruby pe post de „sexy doll” si afrodisiac vizual. Tot cam pe acolo, insa eu i-as da totusi nota 9, ar fi si Andra. De ce mai putin? Pentru ca Andra nu mai e papusa sexi de alta data, mai ales ca acum e si o mamica. Deci Andra – Telephone

Plus ca aici, atrag tare de tot si dansatoarele alea, din care ai musca, precum din merele coapte sau ciresele date in parg! – 😀

Asta cantat de Glorya e mai vechi, insa la vremea aparitiei a facut muuulte valuri.

Ca si la cel al Andrei si la Glorya, nu e ea „factorul sexy” sau „afrodisiacul” il dau tot dansatoarele care sunt alese pe spranceana.

Cam atat. Acum e randul vostru. Nu va sfiiti. Lasati si voi ce v-a placut la comentarii si poate facem o super colectie de „medicamente sexy”!
Andrei
KIP IN TACI
Sursele imaginilor – Radar de Media & Academia Barbatilor

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*