Sex: Obsesia mea sau o joaca misto?

Sal’tare

In urma ultimelor mele articole mi-am tras antipatia unora dintre cititorii acestui blog.

De ce ?

Pentru ca, spun ei, sunt obsedat de sex si cred ca asa cum SEXUL vinde o gramada de produse pe piata, in publicitate si in alte domenii, asa cred si eu ca voi da lovitura, cu aceasta mica „schema”. Ei bine dragii mei, dupa cum bine ati observat textele chiar nu au nimic obsedant. Sfarsitul e unul hilar la toate. Sunt texte care vor sa va incite la citit si sa va lase cu un zambet pe buze, „dupa aceea”. Nu degeaba am scris la prezentarea site-ului pe trafic.ro astfel:

Lectura la cafea ! Asa un fel de foileton de ziar, de citit si de zambit.
P.S. Se poate administra fara prescriptie medicala ! Daca apar manifestari neplacute, injurati-ma bine de tot! Andrei

Asa ca urmati indemnul de la final si promit sa va las opiniile pe blog, cat timp sunt in limitele decentei si ale bunului simt.

Si la urma urmei, iata o parere despre poza ultimului meu post, emisa de o femeie:
„MDA, ASTA E VISUL ORICARUI BARBAT. VOI IMBRACATI SI PE LANGA VOI O SUMEDENIE DE FEMEI (NEAPARAT DEZBRACATE) CARE SA VA DEZMIERDE ! SI NU EXISTA BARBATI CARE SA NU SE FI GANDIT MACAR ODATA LA ASA CEVA !”

Acum ce sa zic, eu promit sa nu ma schimb, pentru ca momentan ma simt bine in pielea mea asa cum sunt. Iar daca blogul meu, draga cititorule, ti se pare pueril sau deocheat sau poate vulgar, te sfatuiesc sa nu mai vii pe aici, pentru ca nu vreau sa iti stric imaginea ta despre viata si nici conceptiile despre sex.

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imaginii – Pexels.Com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*