Securitatea si Supravegherea – un MUST DO al zilelor noastre!

Sal’tare
Cand m-am mutat in Giulesti am fost un pic speriat si primul lucru la care m-am gandit au fost masurile de siguranta. Insa cum investitia era prea mare sa o fac singur am investit cu inca un vecin. Si sincer sa fiu nu imi pare rau. Astazi la cativa ani distanta de atunci a venit momentul sa ii laud pe cei cu care am colaborat atunci publicandu-le un comunicat de promovare:

Camerele de supraveghere tind sa devina ceva comun, securitatea propriei locuinte este privita acum nu ca un lux, ci ca o necesitate. Nu putine au fost cazurile in care sistemele de supraveghere au suprins bone maltratand copiii de care in mod normal trebuiau sa aiba grija, sau in care astfel de sisteme au fost de ajutor politiei, cu ajutorul imaginilor furnizate infractorii fiind prinsi in scurt timp. Un alt avantaj este acela ca va puteti contacta la sistemul de supraveghere video direct prin telefon sau calculator, putand astfel sa monitorizati locuinta si biroul atunci cand sunteti in vacanta sau pur si simplu nu sunteti prezent la locatie.
Datorita faptului ca oferta de sisteme de securitate a crescut considerabil, pretul lor a scazut in mod proportional, kiturile de monitorizare video putand fi achizitionate cu mai putin de 900 de RON. Un magazin online aflat in topul preferintelor utilizatorilor este www.sdsmag.ro
Un sistem complet este compus din camere de supraveghere video, dvr, hard disk, mufe si monitor. Instalarea se face de obicei chiar de catre firma care comercializeaza sistemele, montajul nu se poate face decat de catre o firma specializata care poseda autorizatie de functionare eliberata de IGP. Conform legii 333/2003 persoanele fizice nu au dreptul sa isi instaleze sisteme de supraveghere video.
Fantezia nu are limite atunci cand este vorba de instalarea camerelor de supraveghere: puteti opta pentru camere discret mascate, ascunse in prize false, abajoururi si veioze sau pentru camere solide de exterior pentru supravegherea curtii. Ele functioneaza pe timp de si cat si de noapte, ledurile infrarosu cu care sunt dotate fac posibila si filmarea nocturna. Distanta poate fi reglata daca lentila camerei este varifocala, tinta poate fi urmarita in miscare in cazul camerelor speed dome, iar imaginile suprinse rivalizeaza direct cu cele ale telefonului tau sau ale tabletei atunci cand optati pentru o camera ip cu rezolutie digitala (megapixeli).
Cel mai bine este sa contactati o firma de specialitate, consultanta este cel mai adesea gratuita

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*