Sector 6 acasa pentru toti

Sector 6? Un fel de ELDORADO de 30 de ani!

Sal’tare. Incep cu o CONFESIUNE: Sun socialist in gandire si in suflet. Iar in anii 2012 am incercat chiar sa ma implic in politica de stanga in UNPR, dar am ramas cu un gust TARE AMAR. Si acum sa discutam despre Sector 6!

Sector 6 in acest prezent

De cateva zile pe pagina comunitara numita Crângași – Comunitatea Locatarilor au aparut tot felul de OAMENI BINEVOITORI. Acestia ne arata cat de „buna si eficienta” este Administratia actuala a Sectorului 6. Si evident ca ma enervez, pentru ca traiesc in sectorul 6 de peste 30 de ani. Il simt, l-am simtit zilnic si ma doare sa vad ca unii au chef sa coafeze realitatea FIX INAINTE DE ALEGERI. Fac ei „bine” cu 6 luni si evident ca ma enervez. Insa cum ultimii ani m-au invatat ca PRACTICA e mai buna decat defularea nervoasa. Iata-ma hotarat sa va explic „cu liniuta de la capat”, de ce ar trebui sa inlocuim actuala adiministratie, cu dovezi argumentate:

  • Lucrul care m-a durut cel mai tare in Primavara a fost si ESTE „renovarea” din primavara a scuarului de pe Iuliu Maniu, suprabordurarea sa, adaugarea de instalatii de irigatii si inlocuirea unor pomi superbi… fix in perioada in care erau superb infloriti
  • Apoi de curand s-au apucat… fix dupa inceperea scolilor, adica dupa 15 Septembrie, sa renoveze bordurile de pe Iuliu Maniu. Sigur ca cel mai tare ma sperie inlocuirea acelor stalpisori subtiri, cu niste blocuri imense peste tot, care sunt sigur ca nu sunt deloc ieftine, in comparatie cu stalpisorii. Dar poate sunt eu invechit si nu stiu cat de ieftine sunt acele super blocuri de granit sau marmura, impartite cu atat dragoste prin tot Sectorul 6

Sector 6 chiar poate fi frumos…

  • Apoi sa ne legam si de Parcul Timisoara. Sunt total de acord, dar nu e o mare victorie draga VORBESTE CU MUTU. Sectorul 3 are de vreo 10 ani tot felul de astfel de parcuri mai mari sau mai mici. Si toti primarii de la Sector 3 (colegi cu tine ba Gabita), cat de mafioti au fost ei in ultimii 10 ani, nu si-au permis sa se bata cu caramida in piept dupa fiecare deschidere.
  • Si apropo bai Gabita si draga administratie Sector 6. Poate luati si voi macar acest exemplu de la ei si il implementati in Sector 6. Ca mai mult nu pot cere de la voi. Oricum daca va spun ca exista o Initiativa Civica numita NU ARUNCA CHISTOACE inceputa de dragii #REZIST-enti Marian Raduna si Dan Crudu o sa incepi sa urli ceva cui Soros sau Agenturili Straine. Asa ca tac din gura si te las sa citesti linistit prin linkurile de mai sus.
  • DAR GATA CU DIALOGUL CU EI… acum va spun voua SCURT:

    ALEGETI CU GRIJA si cu RESPONSABILITATE IN IUNIE la LOCALE, pentru ca „ACESTI MICI PRIMARI SI CONSILIILE LOCALE” AJUTA DE FAPT TOT JOCUL POLITIC MARE AL ACESTEI TARI PREA CHINUITE IN ULTIMII ANI!

Si uite ca dupa ce mi-am varsat tot naduful. Si fix la incheierea „editiei” a venit si dragul de Alexandru Ghidiuta de la USR cu un „ajutor” despre eficacitatea administratiei Sector 6.

Cam atat de la mine!
P.S. O sa fac si un LIVE pe FACEBOOK, ca sa „ajut” un pic articolul sa fie promovat!!!

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imaginii – Wikipedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*