Secretele seductiei… femeile goale… si capetele fara creier ! :)))

Sal’tare
Ba copii, voi nu suntei in toate mintile. Ma invatasem cu ideea ca sunt un magar (cu M mare) si ca oamenii ma cautau si ma gaseau dupa „femei goale” si primeam o gramada de „carne” in frigider, cand vedeau obsedatii internauti, ca la tema „femei goale”, io ii intampinam cu texte. Da’ uite ca ultimele saptamani mi-au adus dupa cautari pe unii care incearca sa descopere SECRETELE SEDUCTIEI. Pai bine ma voi daca ati vazut ca tot scriu de gagici goale, ce v-ati zis: „BAAA, SA VEZI CA ASTA E DR LOVE !”. Eeee acu daca voi asta credeti hai sa imi iau rolul in serios si sa va ajut temeinic. Si incepem pe grupe:
– virgin, urat, timid si disperat dupa calculator – zi-i ma lu taica-tau si lu’ mamicutza ta ca ai nevoie de vreo 2 milioane. Ia orice ziar, fugi la rubrica „matrimoniale”, cauta una din „fete” si ai facut primul pas spre descoperirea „secretelui”. Dupa care mai iesi si tu la o bere, ca fetele dupa Noi2.RO sau SENTIMENTE.RO nu vor pampalai sau disperti dupa calculator
– urat, jmecheras, timid, cu o relativa viata sociala, dar fara noroc. Suna ma si tu tot acolo, la ziar, macar te mai destresezi… :)) Si dupa aia, mai citeste ba si tu o carte ! (vorba alora de la Parazitii)
(Ba ce magar sunt si io, incurajez prostitutia ! 😀 )
– batran, pedofil si doritor sa prinda in capcana o minora – Marsh ma la nevasta-ta inpoi bosorogule ! Lasa minorele in pace, ca tre sa invete de la baieti seriosi materia „dragoste”… 😛
– Inteligent, dar fara solutii la problema DRAGOSTE. El observa mereu ca ecuatia are destule variabile, dar nu e conforma „problema”, cu legile statisticii.
BA BAIETE, NU MAI CAUTA ATAT, CA FEMEIA E O ECUATIA CU DOAR DOUA NECUNOSCUTE:
*1. VREA SAU NU VREA CU TINE…
*2. MAI TUNDE-TE BA SI TU, CA NICI UNEI GAGICI CARE „ARE CHEF” NU II PLAC PLETOSII CU CHICA, CA MANELISTII DE LA TARAF TV !
GATA, hai ca m-am distrat destul cu voi ! Acu hai sa va dau si un sfat serios. Uitati-va ma la ele ca la niste eventuali prieteni foarte buni, nu ca la niste curve de la Crucea de Piatra, bune numa de „tras cu pistolul in ea”, ca sa nu mai stati cu el „incarcat si pus in teaca”.
Andrei… 😉
KIP IN TACI

5 comentarii publicate

 1. Mi-am adus aminte de unul care a nimerit la mine cu keywordurile>
  „cum iti dai seama de virginitate”. Din punctul meu de vedere.. asta-i nitrebarea fundamentala, nu „A fi sau a nu fi..”

 2. @zuzule – sa stii ca ideea cu cartea e mai veche. Dar nu cu subiectul asta… 😉
  @paddy – e simplu ma. Cu degetul ! Ca la prajiturile bunicii (Ptiu ce rau sunt cu fetili… :)) ; Mai grav e insa ca imi place sa fiu rau !)
  :)) 😀 =))

 3. * Deci BORDEL. Atunci am nimerit bine… da fac reduceri la studenti si militari in termen ? :)) =))
  * Haifaiv… nu place la mine. Ca alea are „harfe” in cap. Se crede mari doamne ! Traiasca si infloreasca SENTIMENTE.RO ! 😀
  :)) :)) :))

Trackback-uri și pingback-uri 1

 1. Sex, femei goale si literatura erotica! | Parerile Artistului in Blogosfera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*