SCURT SI LA SUBIECT DESPRE… KOSOVO!

Sal’tare
Da uite ca ma manaca si pe mkine degetelele sa vorbesc despre subiectul asta. Si vreau nu vreau o sa fiu de acord cu nenea Baselu, desi nu il agreez eu aproape deloc. De ce? pai pentru ca mi se pare incorect ca niste mafioti nemernici, care nu produc nimic, dar ai caror bani s-ar parea ca infloresc pe zi ce trece, sa isi ia bucata de pamant de parca i-ar fi fatat ma’sa acolo. Ma scuzati dar profilul lui Haşim Thaci nu e deloc unul al unui politician care vrea binele unui loc napastuit. Are psihologie de „cuceritor” si de om caruia i se pare ca i se cuvin multe lucruri. Pai nu va suparati dar mie pe genul asta de scarbe imi vine sa ii scuip asa de tare incat sa nu ii mai spele toata apa Dunarii.

Despre Uniunea Europeana ce sa va mai spun. Prefera sa stea in „pozitia capra” in fata acestei „chestiuni” pentru ca cica comisis de creditare a uniunii ar avea de dat nmiste credite, probabil rambursate cu banii negrii investiti de teroristii si mafiotii de acolo. Aaa sau poate oadta cu independenta KODOVOI-ului isi dpresc si nenorocitii intregii EUROPE sa isi faca tara lor si „mica lor masina de spalat bani”.
Sper ca sarbii sa iasa din nou la „lupta” si la ora respectiva nimeni din organismele internatioanale sa nu se mai bage, caci in fond si la urma urmei e problema lor interna!

Andrei… 😉
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

 1. Daca Republica Kosovo urmeaza in bunastare Slovenia,serios m-ar bucura acest lucru.Bunastarea locuitorilor trebuie sa se situeze mai presus de orice!
  Dar tare mi-e teama ca se va transforma intr-un vis urat.Energia vine de la sirbi si probabil acestia vor pune mana pe intrerupator curand….
  Gestul Romaniei prin glasul presedintelui mi se pare corect
  puiu’s last blog post..Cornul,laptele şi break-ul

 2. Si mi se pare corect. Penytru ca aia sunt o sleahta de magari care cred ca pot avea puterea de a face orice. Si tre’ sa le spuna cineva ca nu te poti duce in casa unui om si sa spui:
  AICI M-AM NASCUT, SUNT MARE SI TARE!
  Ar trebui sa inteleaga albanezii ca exista lucruri mai puternice decat puterea pumnului!
  😉

 3. Slabut comentariu dar nu e vina ta,probabil ti-ai platit toate examenele la facultate[daca ai facut-o].Kosovo este un subiect delicat care ar trebui comentat de analisti politici nu de bleguti ca tine; scrie niste poezioare mai bine si arunca o privire pe acest blog ca sa ai un exemplu pe viitor: http://desubtalpavremii.blogspot.com/

 4. Slabutz din ce punct de vedere? Si daca mi-as fi platit examenele la facultate la Politehnica, ce legatura ar fi avut cu subiectul scris mai sus? Sunt BLEG pentru ca iau atitudine? Esti mai in varsta ca mine, insa mult prea cu nasul pe sus ca sa sa iti raspund logic, pentru ca pornesti de la premiza ca sunt TAMPIT. Asa ca a doua oara cand mai ai de comentat si facut promovare la blog,argumenteaza-ti afirmatiile si nu mai da cu piciorul ATITUDINII CIVICE, pentru ca voi reactiona la fel de dur! ATITUDINEA e solutia tarisoarei asteaia mici si eu cred ca pot face asta! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*