online blogosfera

Scurt si la subiect despre CODUL DEONTOLOGIC al vietii!

Sal’tare
Fratilor nu va mai speriati ca fetele mari de mataranga de negru. Tema asta nu e decat o ciorba reincalzita. Acum 2 ani cei care erau in NETOO (Bobby, Manafu, Adi Cristea, Iulian Comanescu, Ionut Oprea, etc) au avut un razboi serios si nu s-a rezolvat nimic, pentru ca DEONTOLOGIA blogurilor tine in principiu de o selectie naturala. Vremea „tatucului” atotputernic si care bate cu pumnul in masa a trecut. Asa ca hai sa ne ocupam SA FACEM CIORBE NOI, nu sa le mai reincalzim pe cele vechi, ca e posibil ca unele sa se fi stricat deja!
Stiu ca e prea scurt spus, insa se vrea a fi doar un comentariu bun de pus pe toate aceste bloguri unde oamenii au scris „revoltati” despre acesta „noua” idee: Sorin, aBogdan, Chinezu, Cotidianul, The Fan si Emil Dragota.
Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Ca blogger, codul deontolofic trebuie sa-l ai din cei 7 ani de acasa. Daca la un trust de presa esti platit sa scrii prostii uneori, sa injuri, sa scuipi, ca blogger scrii din propria placere. hai sa dam dovada de maturitate si sa demonstram ca avem bunul simt la noi si nu acasa in borcan.

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. pligg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*