Scolareii si impartirea lor… pe caprarii !

Sal’tare
Dap, ieri a fost prima zi de scoala. Si floraresele au vandut flori in draci, mai rau ca de 1 sau 8 martie ! Ei bine si tot uitandu-ma la ei am descoperit ca se impart in neste categorii. NU mai sunt toti scolarii, sunt impartiti pe categorii…
* Pentru clasele 1-2 kinderii sunt cu desenele animate… fetele cu Fetitele Powerpuff, baietzii cu scooby doo
* Deja la clasele 3-4 au aparut Chichii Chanii lor, internetul (pentru unii dintre ei), ID-uri de messenger si la baieti apare elementul fotbal. Sigur ca acum apar si problemele parintzilor de genul „geamuri sparte”

* Clasa a 5 le gaseste pe fete deja cu idei modelingistice. Ca doar a vazut-o ea pe sor’sa dintr-a saptea cum acastigat un concurs de Miss. Si bajetzeii au inceput sa intre pe un fagas: fie sunt lipiti de calculator si cu ochelari, vad nave, orci, sate, arme si alte elemente de „gaming si strategy”, fie deja sunt la o scoala de fotbal si are cele 2 postere corespunzatoare in camera (Chivu si Mutu) sau a luat lectii de la fratele sau mai mare si incerca sa puna in gura prima tzigara si mananca seminte in fata blocului.* Clasa a sasea la fete e deja clipa cand intra in clasa foarte mandre, Peste vara au absolvit cursul de modelling. Au poze si spera sa devina Andreea Raicu. Aaa mai sunt si fete care au fost „baiatul tatei” si s-au apucat de karate. A da era sa uit.
Baietii sunt de ceva ani la karate, iar acum apare prima bataie. Sigur ca dupa ce se bate pe strada isi ia si „omorul” corespunzator acasa, cu reactia:
„ASA TE-AM INVATAT IO MA COPILE !”.
* Clasa a saptea – Fetele vorbesc despre sex. Sigur ca alea care „au facut-o deja” se simt pline de ele si le explica „copilelor”, ca ele mai au pana sa devina „femei”. Baietzii deja se lauda ca „au facut” juma’ de scoala si pe una de a IX-a, cand ei de abia isi descopera „ciucurelul”. Si la fete si al bajetzi acum apare elementul alcool. Si la fete si la baieti e cam primul moment al „primei beri”. Aaa si sa nu uit, acum incep sa fie fetele melancolice. Apar primele indragosteli si la ELE si al EI.
* Clasa a opta. Examene, terminare, bac – motive si mai bune, pentru cei care nu au pus o tigare in gura sau pentru a bea prima bere sau pentru primul SEX. Motivele de le dau bajetii sunt frumoase la varsta asta:
DOAR STII CA TE IUBESC… SUNTEM IMOREUNA DE DOUA LUNI SI JUMATATE (timpul are alte coordonate la varsta asta)
sau VREAU SA AM O AMINTIRE VESNICA DE LA TINE ! :)) =))
La cei care simt adrenalina in sange apar, promisiuni de genul:
„DACA INTRI LA LICEU, ITI IAU SCUTER !”
E nebunia banchetului, sunt lacrimile de despartire dupa 8 ani de scoala, sunt promisiunile de nu ne vom uita… si tot asa !
Gata asta a fost despre scolarei… Cand am chef o sa va zic si de liceeni si poate la 1 octombrie radem si de studenti !
Andrei… 😉
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*