SCOALA e prima care ni-i PROSTESTE!

Sal’tare
V-am mai spus de multe ori ca am ceva impotriva sistemului de invatamant romanesc si ca daca as fi in locul celor care tin fraiele actualmente, as importa niste specialisti din alte tari unde ei au rezolvat „problema si i-as lasa linititi sa isi vada de treaba. Sigur ca va spuneam ca am pe de o parte si indoieli privind rationamentele mele, pentru ca poate nu am toate informatiile. Sau poate nu privesc in ansamblu toata treaba asta numita EDUCATIE. Asa ca m-am pus pe cautat si iata ce am gasit:

  SCOALA ROMANEASCA COMPROMITE VIITORUL COPIILOR NOSTRI

P.S. Hopaaa, deci avem si noi aci in tara specialisti in organizarea educatiei, insa nu ii baga ninemi din cei alesi de noi! De ce nu o fac dragii nostri „conducatori”! Cred ca de lene. Asa ca daca citesti spune-le si altora! Asa poate vor avea si copii nostri sansa de a se dezvolta in scoala, nu de a iesi mai plictisti decat intra!
Andrei… 😉
KIP IN TACI

6 comentarii publicate

 1. Ma indoiesc ca de lene nu ii baga in seama pe acei specialisti de la noi. La cum se comporta clasa noastra politica si la incompetenta de care dau dovada ii suspectez fie de idiotenie, fie de rea vointa. Cum sunt destui care nu par a fi idioti, tind tot mai mult sa cred ca vorba de rea vointa. Mai pe romaneste, anti-performanta este executata calculat si cu buna-stiinta. Un popor pe care-l tii in permanenta zapaceala si deruta sociala si valorica, nu prea are cum sa se trezeasca la realitate si sa ia atitudine. Iar aia care reusesc sa se smulga din staza sunt ignorati in cel mai bun caz.
  Bodoganel’s last blog post..Te-molnăvim ieftin

 2. Învăţământul românesc e de toată jena, e sub orice critică. De la şmecherii cartierului, viitori rataţi ai României, până la „ministrul” Educaţiei. Suntem vai şi amar.
  Nu suntem în stare nici să decidem dacă ne trebuie sau nu religie 12 ani de zile. Avem gravide prin orice şcoală/liceu, de educaţie sexuală dracu a auzit, dar spunem de 2 ori pe an din clasa 1 până în a 12-a cine e Dumnezeu. Sunt atâtea subiecte despre care ar trebui să se vorbească, în timp ce se elimină altele, dar nimeni nu face nimic. Patetic.

 3. Dragii mei, totul porneste de la bani. Sunt prea multi fomisti in tara asta. Si cu asta am terminat comentariul.
  Rox’s last blog post..Metoda originala de copiat

 4. nutresc cam aceleasi idei cu Bodoganel, dar mi-a trecut prin cap si ideea cu „importul”, de vreo doua…zeci…de milioane de ori :D.
  M-am (mai) relaxat; se va rezolva de la sine (cred) cand va sosi „payback time” pentru banii pompati, pardon, investiti, in noi…si nu vom zambi…Nimic nu e gratis!

 5. Cei mari ne tot plang pe noi,elevii.Si noi ne plangem ca stam cate 8 ore la scoala,darunduram.Ei tot incearca sa scoata din manuale,sa ne scurteze programul.Si stii de ce?Pentru ca vor sa fim toti ,niste dobitoci.Copiii celor mari invata in strainatate,noi ne indobitocim aici.Ei vor sa fim toti niste dobitoci,sa fie ei mereu in frunte.Ei nu vor destepti.Ei vor mana de lucru!
  Scoala romaneasca e un mare rahat asezat pe o rapa.Si rahatul curge la vale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*