Sasu’, prostii si astenia de primavara!

Sal’tare
Presupun ca v-ati dat imediat seama ca de Klaus Johannis vreau sa va vorbesc. Si imi exprim profundul regret pentru o societate bolnava la cap, care se apuca sa faca paralele intre intrarea lui Johannis in PNL si intrarea lui Becali.

Bai oameni buni sunteti sanatosi la cap? Voi aveti creat in cap profilul unui liberal?

Eu, desi nu ma pot lauda ca sunt cine stie ce mare sociolog ca Mirel Palada si nici vreun om cu state vechi in mass media ca Traian Mitrica, va pot spune sincer ca vad in personalitatea lui Johannis, exact acele caracteristici ale unui liberal autentic. Este tipul acela galant, bonom, calculat si modest care facea cinste Partidului Liberal in perioada interbelica. Este exact acel tip de Mecena, care iti poate face mare cinste in toate cancelariile europene.
Si noi ce facem?
Pai daca il vedem un pic mai curat curat si un pic mai harnic (pentru ca ne este lene sa fim ca el), preferam sa il murdarim pe el cu noroi, crezand ca il vom face si pe el asemeni noua.
P.S.1. Stiiiu, vor fi unii care vor spune ca nu e nici el asa de curat si ca in dulapul sau, stau si niste pete negre.
Dragilor, intr-o lume in care non-valoarea ne conduce, sunt de apreciat oamenii care fac compromisuri de dragul principiilor in care cred si nu de dragul burtii pline (asta daca chiar are vreo pata, desi eu nu cred).
P.S.2. Si apropo de principii, azi vreau sa ii fac loc in blog roll unui om care crede in principiile lui si le exprima foarte frumos (asa sau asa) in coltul sau – Alex Zagrai.
P.S.3. Si daca tot am vorbit de PNL si Klaus Johannis, uite si o gluma faina facuta de Razvan Exarhu pe Facebook. Ziceti voi ca nu e faina? – 😀
Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Sa speram totusi, ca din mocirla asta in care se scalda acum, vor aparea nuferi si ca vom vedea un Partid Liberal de care sa fim mandri si pe care sa il putem compara cu omologul sau din perioada interbelica! – 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*