„Sarmele” si vacantele confortabile!

Sal’tare
Nu stiu cati dintre voi ati fost, dar mai ales cati isi mai amintesc vacantele facute cu masina si cortul sau rulota. Ei bine pentru cei care va amintiti sau pentru cei care nu isi mai amintesc, va spun eu ca in astfel de escapade, excursionistii isi iau toata casa in carca, pentru ca vor sa egaleze confortul de aici cu cel de acasa sau de la hotel. Mare mi-a fost mirarea sa vad, inainte de revolutie, o masina TV (singura dubita pe care o stiam cu totii la vremea aceea) in care omul respectiv isi bagase un fotoliu, un pat de campanie si un televizor prins in plafon. Dementa curata frateee! :))))))))
Oare azi cum o mai fi prin campinguri? Cred ca e plin de laptop-uri si probabil e si vreunul mai nebun care sa isi fi pus vreun LCD LG in
vreo duba. Insa totusi cred ca cei care isi mai aplica astfel de „nebunii” sunt putini si o fac doar de dragul vremurilor apuse.
De ce? Pai pentru ca unele masini au ajuns sa aibe (de serie) incluse kit-uri video, ecrane pe spatarul scaunelor fata, pentru pasagerii din spate sau internet wireless.
Deci concluzia e simpla:

VREMURILE ACESTEA, SUNT MUUULT MAI PROPICE ACETUI TIP DE PLIMBARI „NOMADE”, DECAT CELE CARE AU FOST!

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*