Sarmele: Primul prag, primul bilant

Sal’tare. Iata ca am ajuns si la primul trimestru incheiat cu OKTAL. E ciudat si placut in acelasi timp. De ce? Pentru ca asa cum spuneam si acum trei luni, am devenit un gadgetar, desi daca ma intrebai inante, daca am aplecare spre aceste „minuni”, ti-as fi spus:

DACA NU AU SURUBURI SI DACA NU POT PUNE CHEIA DE 14 PE ELE SUNT TOTAL NEINTERESANTE! 😀

Ei bine dragilor, nu mai e chiar asa. „Mecanicosul” din mine s-a „imbolnavit” de electricitate. Au inceput sa imi placa mult, pixelii dupa care am alergat la TELEVIZOARELE LCD.

Sigur ca „virusul” s-a dys usor, usor si catre telefoane si mai nou mi-a intrat in suflet dorinta de a avea un HTC Wildfire. Insa sper sa imi infranez dorinta, ca momentan sunt alte prioritati inainte! Ma refer la „fratiorul lui Matei”!

Apoi vis-a-vis de toata aceasta activitate a mea sustinuta, de la Oktal, de pe FACEBOOK (in legatura cu Oktal) si de pe blog (cu aventurile mele de acolo), trebuie sa recunosc cat pot de sincer ca ma simt multumit.

Deja toti cunoscutii mei ma striga mai nou „Bai Oktal!„. Plus ca am avut vreo zece prieteni care mi-au cerut sfatul, atunci cand cautau oferte pe piata de diverse electronice. Unii vroiau sfaturi de la baietii de la TEHNIC, pentru alegerea unui LAPTOP.

Altii vroiau sa stie comparatii intre LCD, LED si PLASMA. Pe toti am reusit sa ii ajut si cu totii mi-au multumit. Tocmai de aceea va spun ca ma simt implinit si ca acest part-time job eu cred ca si-a atins SCOPUL din plin.

Asa ca in cinstea acestui fapt, deseara voi bea o bere si ma voi uita cu mandrie in oglinda, sa ma vad ce frumos si destept suntem eu si OKTAL… sigur mai mult eu (insa cred ca simt mirosul unui anume „Narcis”, care mi-e prieten bun!

Andrei
KIP IN TACI

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. bagamare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*