Sarbatorile… si „acele urate obiceiuri”!

Sal’tare
(N.B. GATAAAAAA merg comentariile!)
Azi am chef sa va apostrofez pe voi aia care strigati sus si tare:
CE E MA PROSTIA ASTA CU URLATU’ COLINDELOR IN DISPERARE? M-AM SATURAT DE ELE!
Pai e simplu ma, pentru ca acum e perioada lor. Pentru ca acum e placut sa le asculti. Eu unul nu le vad rostul in mijlocul verii. In copilarie sunt sigur ca erati fermecati de aceste cantece. Acum ce ati facut, ati omorat copilul ala? Sau l-ati pierdut? Ok sa zicem ca nu crezi in Divinitate si ca sarbatoarea asta nu te atinge. Pai atunci lasa-mi si mie dreptul la „Libertatea de a crede”. Sigur ca sunt sigur ca imi vei spune:
OK ITI LAS, dar vreau si eu sa nu mai fiu agasat de COLINDE peste tot. Si la TV si la RADIO si in metrou si la dineurile din aceste perioade. Aici chiar nu te pot ajuta. Toti cei de mai sus se ghideaza dupa „MAJORITATE” si vor sa vanda. Asa ca din aceste locuri vei scapa „de acest chin” doar daca convingi „majoritatea” sa nu mai creada. Ceea ce cred eu, e cam greu!

Andrei… 😉
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Băi nenea, ştii care e treaba? Colindele nu mai sunt ce-au fost. Nu mai au menirea aia simplă de a te introduce în atmosfera sărbatorilor de iarnă aşa cum se întîmpla odinioară. Au devenit un banal laitmotiv pentru consumerism şi marketing.
    Iar majoritatea aia nu crede în colinde, crede în cu totul alte chestii. Colindele au devenit o fiţă la modă pentru mulţi şi asta mă oftică cel mai tare.

  2. NU zic ca nu ai dreptate, insa cei care sunt satui de faptul ca sunt acu si motiv de „consumerism”, spun lucrul asta cel mai des celor carora chiar le place si acelora care cred in ele ca motiv de intrare in acea atmosfera de care vorbesti tu! Insa eu sper ca lumea sa le repuna la „locul lor”!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*