ninsoare zapada iarna amintiri
ninsoare zapada iarna amintiri

Sange in vene, tarie de caracter si „un pic de nebunie” !

Sal’tare
Unii ar spune ca oamenii astia sunt dementi si ca le place sa isi riste aiurea viata. Eu dupa 1 an de alpinism, va pot spune ca unii dintre cei la care va uitati si le spuneti asa ceva, chiar au un risc calculat si stiu ce fac. Si la noi pe vaile alpine se practica skiul sau snowboard-ul, in acest stil. Acu presimt ca pe buzele voastre a inflorit intrebarea:
DE CE FRATE ? CE ROST ARE ?
Ei credeti-ma ca e un sport. Se invata si are si el rostul lui. Sportul asta creeaza skiori de performanta pentru cei care lucreaza in SALVAMONT, sportul asta creeaza oameni pasionati de stratul zapada, care invata in timp sa „citeasca” zapada si sa previna eventualele pierderi ale unei avalanse sau sa controleze avalansele. Desi va vor parea doar niste dementi carora nu le sunt „toti boii acasa’ sau carora „le cam fileaza o lampa”, credeti-ma ca sunt niste sportivi profesionisti, care in primul rand au un bun antrenament, psihic si de abia dupa aceea un alt foarte bun antrenament fizic. JOIN THE SHOW !

P.S. Intrebare de 1000 de puncte de la un coleg:
FRATE, ASTIA AU CEVA IN MINUS LA „MANSARDA” ? SAU POATE CEVA IN PLUS ?
Si va dati seama ca raspunsul meu nici nu a trebuit sa il spun. Voi ce parere aveti ?
Andrei… 😉
KIP IN TACI***

13 comentarii publicate

  1. Faza e din filmul „First Descent” tipu care se da se da de la o altitudine de vro 3000 m daca nu ma insel si il cheama Terje Hakonsen (sau ceva de genu) si da, tipu stie sa se dea foarte bine va recomand sa vedeti filmul

  2. Posibil ca acesti oameni sa aiba la mansarda un plus de nebunie si de curaj. Pentru a practica sporturi extreme si a le transforma in meserie si (de ce nu !) in arta iti trebuie un curaj vecin cu dementa (in sensul bun al cuvantului).
    Cum nu oricine poate practica asa ceva… tot respectul nostru !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*