Sa plecam cu totii, macar putin?!?

Sal’tare
Zilele trecute cineva cunoscut mi-a spus:

As vrea sa mi se faca dor de tine, de undeva de prin America?

Evident ca primul lucru care as fi vrut sa imi iasa din gura era:

Cum sa iti parasesti ma tara?

Insa ultimii ani si intamplarile nefericite ale societatii romanesti mi-au mai subrezit si mie nationalismul. Insa uitandu-ma pe pagina celor de la Cycling Romania la filmuletul de mai jos:
Artistul Mircea Micu din Sărulești, Buzău from Mircea C on Vimeo.

m-am intrebat:
Oare cum ar fi fost ca nenea Mircea sa fi plecat in Irlanda? Nu era mai bine pentru Romania? Oare nu ar fi mai bine ca toti romanii foarte buni sa plece macar o perioada, pentru ca tarii sa i se fac dor de ei si pentru ca familiile lor sa o duca mai bine?

LATER EDIT – Au trecut de cand am scris acest articol si iata ca exista unii CARE AU PLECAT – Povestea olarului care a plecat in Anglia. Problema e ca el nu a plecat de placere, ci impins de situatie. si nici nu duce mai departe „pvestea oalelor sale”. Da’ cine stie, poate viitorul ii va aduce inapoi „roata lui”, lutul cel drag si zambetul de alta data!

Andrei
KIP IN TACI
Surse imagini – Realitatea.Net & Thoughts about nothing…

4 comentarii publicate

  1. Pai hai atunci la urmatoarele alegeri sa ii alegem pe aia care trebuie si sa scapam de astia care ne-ar dori plecati. Sau oare nu mai sunt „din cei buni? Acum sunt toti „o apa si-un pamant”?

  2. Eu nu am mai fost aşa de atent în ultimele luni la scena politică. A apărut cineva care merită? Că din aceeaşi clasă de repetenţi de 23 de ani încoace… mai bine plec din ţară decât să îi votez!!!! :)

  3. De fost pe liste au mai fost unii. Insa joaca inca in LIGA MICA. Dar e un mare avantaj ca la alegeri poti da de ei si dupa aceea daca ti-au placut ii poti cauta si ajuta pentru a putea caeste acestia pana la urmatoarele alegeri! – 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*