SA NE IUBIM… si atat!

Sal’tare
Sa fie vreo 2-3 ani de cand tot citesc despre conflictul care dureaza de niste zeci de ani buni din Orientul Apropiat. Si tot cautand, am descoperit ca zona aceea, a Cornului Abundentei este superba din punxt de vedere cultural si din punct de vedere al intelegerii intre religii (va povesteam eu cu ceva timp in urma de biserica Sf. Ioan Botezatorul care se afla intr-o moschee”).

Sigur ca in acelasi timp, tot acolo traiesc si dementii care cred ca pentru Dumnezeu sau Allah trebuie sa ucida. Pe de alta parte imi vine sa ii iau pe toti „desteptii” aia care sustin conflictul si sa le arat din scrierile lui Cezar, de la Imperator Travel sau ale lui Razvan Pascu si sa le spun: Ba voi nu vedeti ca aveti inca VECHIUL CORN AL ABUNDENTEI IN MANA si in loc sa va hraniti din el, pentru a va intelepti, voi alegeti sa va bateti joc de el sau cateodata „sa il dati la caini”?

In acest context, imi vine sa interzic toate religiile si mai ales toate traditiile. Si in locul lor sa le spun oamenilor ca au voie sa iubeasca, sa ierte si sa se asculte unii pe altii. Fara zei sau dumnezei. Iubirea sa le fie singura religie, iar iertarea si ascultarea celuilalt, ajutoare de nadejde pentru inmultirea iubirii. Si iata ca nu sunt singurul care crede acest lucru, ci chiar un preot spune ceva asemanator: „SI NU SE DESCOPERA NOUA ORTODOCSILOR, CI UNOR PAGANI care…”

(dati la minutul 27:00)

Cam atat. Voi ce ziceti? Facem o petitie pe net de interzicere a tuturor religiilor? P.S. Asta asa ca sa vedem cati suntem, nu ca as trage speranta ca ceea ce am scris eu mai sus chiar poate fi infaptuit.

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*