Sa ne IMPRIETENIM si noi UN PIC? Sau sa NE-O TRAGEM?

Sal’tare

 • Azi vroiam sa va zic despre relatii, insa uite ca inspiratia nu m-a ajutat sa scriu decat un text siropos pe care l-am sters
 • Vroiam sa scriu ceva la misto despre PRIETENIE, insa am o frica existentiala de acest cuvant, pentru ca l-am „chinuit” prea mult la un moment dat si am incercat sa ii descoperim toate valentzele. Sigur ca pe de o parte imi pare bine, pentru ca acum nu imi mai e frica de el, dar cateodata imi pare rau ca nu mai pot spune la o bauta: CE MAI FACI BA PRETENE! BEA CU MINE O DUSCA!
 • Ba mai mult, vroiam sa va spun despre cum stai ca prostu’ langa o gagica, dorind sa o babardesti si dupa ce „i-ai tras-o”, te gandesti „CINE PANA MEA M-A PUS!”, ca vrei sa ii dai papucii, dar fara sa pleci din gasca. Asta chiar e tare! Sigur ca, situatia in care tu fata venita noua in gasca si cu ochii dupa Fat-Frumosul grupului, cu care parca ai vrea si nu, sa te „tavalesti un pic cu el prin fan”, e mult mai usoara. De ce? Pentru ca daca „ai pus-o cu el” si il lasi, esti aia care se lasa greu, dar care „a vrut sa incerce marfa”. Iar daca ramai cu el, iar e bine!
 • Hai ca incep sa vorbesc doar despre „a ti-o trage”! Dar despre prieteniile reale, oare nu mai avem nimic de spus? Ba ar fi: CA SUNT DIN CE IN CE MAI RARE si CA AIA DE INCA MAI CRED IN ELE SUNT TRATATI DREPT IDEALISTI ROMANTICI! Sau poate ar fi de spus ca implica MUNCA si INTELEGERE, lucruri car nu mai sunt la prea mare cautare in „aceste sfinte zile ale consumerismului”. Ca acum, pana si relatiile sunt analizate din punct de vedere al RENTABILITATII!

Sau iar am io lentilele ochelarilor murdari si vad lumea deformat?
Andrei… 😉
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

 1. Prietenie intre un barbat si o femeie … hhmm… greu. chiar foarte greu. prietenie dupa o relatie, exclus. nu ai cum sa fii sincer 100% si te vei gandi inevitabil la sex…
  Alina’s last blog post..Amintiri…

 2. Eee lasa ma Alina, ca nu e imposibil! Treaba e ca cei doi sa zica GATA, ca doar nu suntem animale. De aia avem cap si minte, sa le folosim! ZIC IO!

 3. iti trimit un prt scr cu ciornele mele, sa vezi ca asta e primul articol pe care il tot aman din tolba cu bazaconii personale!!! da’ incredibil, dom’le, câtă congruenţă!
  p.s. cam aiurit articolul. Şi morala?! Mă interesează în scop bloggăresc :p
  Copila blonda’s last blog post..Cum mi-am petrecut sfârşitul anului

 4. Miruna problema e ca atunci cand timp de niste ani, oamenii din jur iti explica ce e aia PRIETENIE si cand unii dintre aceeasi oameni refuza IUBIREA (aia de tip sexual), pentru ca in mintea lor iubirea de acest tip nu apare decat dupa ce relatia celor doi va fi trecut deja prin perioada AMICITIE-PRIETENIE, ti se pare DEMITIZAT aproape total. Iar acum dupa toata perioada aia, imi e greu sa mai vorbesc despre PRIETENIE. Acum mi se pare ca ea se simte, nu se FACE!
  Morala: Ceva cu KEEP WALKING si FII ATENT LA TOT CE ITI SPUN CEI DIN JUR! sau WTF! NU TE GANDI PREA MULT LA PRIETENIE… CREEAZA RELATIA, FARA SA INCERCI SA „O DESPICI IN PAI’SHPE!
  P.S. Poate dupa ce reusesti tu sa termini textul, o sa reusesc sa scriu si eu ceva mai lizibil! Pana atunci sa fim sanatosi! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*