Sa fim copii… si sa jucam airsoft

Salutare
Desi sunt un tatic mandru de baietii mei, nu pot sa joc mereu „rolul taticului” si de multe ori ma joc cu baietii mei de parca as fi si eu un copilas de numai cativa anisori. Mai nou insa am descoprit ca mi-ar placea sa mai cresc putin, atat cat sa pot cara geanta de transport cu echipamentul airsoft si sa ma distrez crezandu-ma un mic razboinic.
Parca ma si vad dimineata, blindat cu tot setul de arme airsoft pe mine, un zambet imens pe chip si chef de joaca, ca pe vremea cand jucam frunza, castelul sau mai stiu eu ce alte jocuri ale copilariei. Diferenta intre copilul de acum 20 de ani si copilul de azi este simpla:

  • Aceluia de acum 20 de ani ii ajungeau pantalonii scurti si cheful de joaca. Celui de azi, ca sa ii fie bucuria completa, ii mai trebuiesc pe terenul de joaca bluza airsoft, pantaloni airsoft si un Cyma MP5 Navy, ca doar pretentiile de adult, raman si in copilul in care se transforma

Si dupa ce se termina joaca pe terenul de airsoft, cea mai tare parte e „berea de dupa”, unde copiii batrani din noi incep sa se prosteasca:

Ba nene’ da nu se pune punctul ala, pentru ca eu imi luasem la mine un singur incarcator mid-cap si voi aveati mai multe!

sau

Ba eu cand v-am zis la toti sa va luati toti baterie li-po si teava de precizie pentru armele voastre, ati zis ca sunt nebun. Mai si strigati dimineata dupa mine prin autocar BATMAN, BATMAN. Poate acum v-ati invatat minte!

Si berea curge, povestile incep sa semene cu alea pescaresti si buna dispozitie creste exponential.
Inca o samabata de distractie maxima cu baietii la aisoft6.
Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*