Sa fim comunisti sau sa fim romani?

Sal’tare. Iata ca din cand in cand politica de care suntem satui cu totii si pe care o consideram cu totii mama curvelor reuseste sa ne enerveze. Macar cu cate o stire care nu ar trebui sa existe daca am avea cu totii constiintza. Hai ca v-am bagat in ceata. Uite despre asta vorbesc.
Si de ce zic de constiintza ? Pai pentru ca unii dintre romani nu sunt invatati sa faca treaba repede si bine, Un om logic ar intreba:

DA’ DE CE FRATE ? CA VORBA AIA, CU CAT TERMINI MAI REPEDE TREABA IEI BANII SI CU POTI FACE ALTA LUCRARE.

Da’ ma dar daca momentan se poate fura de aici si daca se poate sta degeaba, de ce PM sa trag io tare sa fiu in termen cu lucrarea ? Reminiscentze CAP-iste sau COLECTIVIST-industriale, mostenite de la unii parinti. Si nu mai zic de faptul ca ni se pare ca fara un tatuc (si multi vad in alcoolicu’ asta care ne conduce, un tatuc), nu se paote face nimic,

Ba inteligentzilor, din cauza unora ca voi au aparut oameni ca Hitler, Castro, Ceashca si lista poate continua. Faceti-va ba intelectualilor, curat in „ograda mintzii”.

Si daca tot vorbim de „romanisme”, hai sa va mai dau inca una – treaba cu turismul bulgarescL https://www.hotnews.ro/articol_81340-Lectia-Bulgariei-dupa-ce-a-ridicat-litoralul-isi-face-strategie-pentru-turismul-montan.htm.

Asta imi aduce aminte de statiunea Vidra, de langa Lacul Vidra, de la Voineasa. Va spuneam ca era o ruina locul ala cu vreo 3 sau 4 hoteluri maricele, cu vreo 4-5 etaje. Ei bine la ora 12, in miezul zilei, in conditiile la care mai jos era destul de cald acolo era racoare bine. Nu va spun ca i-am intrebat pe bajetii de pe acolo, cand s-a topit zapada. Ei bine cica pe undeva pe la sfrasitul lunii mai. NU mare imi fu mirarea sa vad ca era si trasa linie prin padure pentru o partie.

Exact la asta ma gandeam si io ! Da ce sa ii faci frate, daca singurul lucru la care ne gandim cu totii e cum sa dam un „tun” sau cum sa facem o „caramida”, nu o sa ajungem sa gandim sanatos.
Si la urma urmei, vorba unui coleg de birou:

BA DACA AR FI DUPA MINE IO LE-AS RETRAGE ROMANILOR DREPTUL DE A PRACTICA TURISM SI L-AS DA DOAR ACELORA CARE AR REUSI SA TREACA PRIN ACELEASI CHINURI PE CARE LE TRECE UN ROMAN PENTRU A DEVENI CETATEAN STRAIN (INTR-UNA IN TARILE DE TOP – DE PRIN EUROPA DE VEST, AMERICA DE NORD SAU INSULE) ! IAR LOCURILE DE „BUNADISPOZITIE” SA AIBE FACUTE PE ELE SI POLIGOANE DE TRAGERI. IAR AIA CARE UITA GUNOAIELE SA FIE FUGARITI UN PIC DE TANC SAU SA SE TREZEASCA CU MASINA, PE POST DE TINTA DE TRAGERI!

Nu zic ca sustin acest proiect, doar vi l-am supus atentiei ! Voi ce ziceti?

Andrei… 😉
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. Mosteniri comuniste, ce sa zic… vorba aia „Timpul trece, leafa merge”. Da’ mie imi place ca toti vor bani mai multi, dar unul n-ar lucra decat daca vine seful in inspectie. Si ce ma distreaza foarte tare e ca in Romania stau si freaca menta, nu lucreaza, dar cand isi dau seama ca ar avea nevoie de bani, se duc prin tari straine sa culeaga capsuni pentru o leafa de 2 bani. Da’ acolo-s harnici…. Pe de alta parte si presa asta e o mare curva, poate mai mare decat clasa politica. Uite, in articolul ala din EVZ, e jos o poza cu o strada din Timisoara, care ar fi plina de gunoi. Acuma, nush ce sa zic…. eu trec aproape zilnic p-acolo si n-am vazut mormanul de gunoi…. si nu-s orb si nici nu cred ca m-am obisnuit intr-atat cu mizeria incat sa nu mai bag in seama gunoiul.

  2. Da, trebuie sa vanda si ei ceva, dar atunci, sa mai cred eu ce scrie prin ziare? Sau mai stiu un caz, acu’ cativa ani, dupa o ploaie mai serioasa, au aparut in ziare titluri mari „Timisoara sub ape”. Pozasera si ei o balta intr-o piata, cu aparatul foto asezat pe marginea baltii, de aveai impresia ca piata e inundata. Chiar in acea zi, dupa ploaie am trecut prin acea piata, nici vorba de inundatie, numai balti normale dupa o ploaie. Da’ banuiesc ca si la ziar e ca peste tot in Romania, jurnalistii se fac ca lucra, patronii lor se fac ca-i platesc, si tot asa.

  3. Discutia e lunga si are multe nunatze. Insa pana una alta situatia cam asa cum o zugravesti tu este:
    O MARE PARTE DIN ZIARISTI, FAC TREABA TOTAL NEPROFESIONIST ! PUNCT. 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*