Soseaua Alexandriei, momentul #Regele si #Rezist

Sau ROMANIA, TE IUBESC. Re-Inveti sa fii ELEGANTA

Si daca v-am facut curiosi, hai sa va si luminez. Aseara m-am intors din Oltenia draga a sotiei mele. Si ca de obicei, ma pregatisem sufleteste pentru coada corespunzatoare de pe Soseaua Alexandriei. Experienta anilor trecuti de Romania ma obisnuisera cu „soferii jmecheri” care ocupau contrasensul.

Si iata-ma ieri luand coada de la Ghimpati. Stiam clar ca dureaza pana la trecerea de la o banda pe sens, la doua benzi pe sens, din Mihailesti. Stiam ca sunt vreo 17-18 km. Doar ca ceva „ciudat” s-a intamplat in Romania mea cea draga. In acesti cativa km am vazut doar 10 – 15 agitati care „pacaleau coloana”.

Si atunci am inteles ca uite natiunea asta invata usor, usor sa fie din nou una careia sa ii pese si una care sa fie cu mult bun simt.

Avand acest micro-deziderat indeplinit, ma voi duce la proteste cu incredere in continuare si va invit si pe voi. Lucrurile bune se fac greu, dar se fac. Asa ca nu renuntati. Scriu aceste randuri in timp ce la Guvern 43 de Organizatii Civice se intalnesc cu Premierul Tudose. Si sper ca si intalnirea cu ei sa fie un mic pas inainte. Incet si sigur, asa cum citeam in vechile carti de istorie care spuneau ca politica Romaniei era:

POLITICA PASILOR MICI

Cam atat dragii mei. Scriu aceste randuri, pentru ca vreau ca vorbele mele sa nu se piarda in zumzetul mediilor sociale. Vreau ca in Jurnalul meu sa ramana ca „semn de exclamare” pentru viitor, indiferent daca vremurile vor fi mai bune sau mai rele in continuare.

Andrei
KIP IN TACI

romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*