ROMANIA: O manea, cu gust electoral !

Sal’tare. Va povesteam in postul anterior de actiunea lui Dan in care a reusit sa stranga numai vreo 20 de cutii. Ei bine azi de dimineata am vazut si varianta de succes: Maneaua electorala. Si probabil nu e nici prima si cu siguranta nu e nici ultima. Acu insa hai sa vedem si sa calculam si eficienta si reactiile dar si rezultatele pe termen lung.

Oamenii de la PD-L s-au gandit ei (scarpinadu-se in moalele capului). Ba care ieste si care se iegzista mare masa a votantilor de la Romanica. MANELISTII mancale’as votu’ or de „baieti automatizati! Asa ca le bagam un clip pe Taraf TV cu VOTATI PD-L! Mai bagi si o campanie de impartit ulei, zahar, bere, mici si comcerte gratis! Si gata esti CAPITAN de plai mioritic! Aaa si pentru ca batranii nu se uita prea mult pe Taraf TV, dar rup Etno TV pe genunchi, baietzii s-au gandit ca e paine buna de mancat, pe langa zaharul, uleiul si ale pomeni electorale date!

In conditiile de mai sus ce sa mai incercam sa mai CREAM atitudini? Si mai presus de toate, in conditiile in care dupa cum spuneam anterior, degeaba se promoveaza bine de tot o idee buna, daca reactia celor carora se adreseaza e de genul: DE CE SA FAC CEVA, CAND POT SA STAU DEGEABA!

Si daca tot v-am „moralizat” pana acum hai sa va dau spre vizionare si mizeria de clip spre vizionare.
Varianta pentru Taraf TV

Si ca sa vedeti ca incercand sa educam si sa responzabilizam electoratul, nu e decat o altfel de „lupta cu morile de vant si noi nu suntem decat niste alti Don Quijoti uite alt exemplu din „piata” * Un alt candidat la Parlament, care se vrea a fi un fel Superman al Romaniei – Zmarandescu. Oare asa se gandrste sa faca si in Parlamernt daca ajunge? Sau poate la vreo intanire oficiala intre delegatia tarii nostre si una omoloaga! Cred ca ar fi un plus de imagine! Noi si cu asiaticii aia de se iau ca chiorii la bataie.

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Ceea ce explică sictirul oamenilor de bine cărora le este lehamite să mai încerce să facă ceva.
    Explicaţie plastică prin folosirea esteticii urîtului: un om de bine poate să se şi cace cu miros de iasomie pentru că imediat se găsesc o duzină de urangutani care se cacă acoperind ce a făcut el şi tot putoare de-ţi vine să borăşti avem. Iar d-ăştia care se cacă cu miros de iasomie sunt precum speciile protejate, adică pe cale de dispariţie.

  2. Bogdane esti cel mai de angajament comentator al meu! Pentru toate aceste „concluzii”, atat de bine exprimate, imi vine sa iti dau cate un bax de bere pe saptamana! Da’ ma abtin cu greu… 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*