munte

Romania, esti misto gagicooo!

Sal’tare
Cu totii stiti prea bine ca sunt indragostit de bucatica asta de pamant numit Romanica si ca imi place sa ma plimb, din Jurnal de Romania. Ei bine cu trecerea timpului si iubirea asta nu se estompeaza si nici nu se transforma, ci se mareste. Mai ales ca pe langa mine am descoperit oameni care o iubesc la fel de tare pe ea si pe cararile ei.
Asa ca iata-ma gata sa ma duc in aceasta saptamana foarte increzator la Targul de Turism al Romaniei.
Ce sper sa gasesc acolo? Oameni foarte faini si servicii bune, pentru ca si turismul nostru a inteles ca fara sa creasca nu se poate. Sigur nu imi fac iluzii ca toti au crescut si ca toti au inteles ca MUNCA si CALITATEA sunt solutiile secrete. Insa procentul celor care au inteles asta sunt sigur ca e mai mare.
Pai si in afara de a vedea ofertele clasice. ce se mai poate face la targ?
Drumul Lemnului – O aventura de descoperire a traditiilor prezentata de Ordinul Arhitectilor
Un seminar cu tema A FI SAU NU ECHIPAT DE MUNTE a Asociatiei Turistice GHIZII ROMANIEI si sustinut de MIHAI MITESCU
„Salbatic.Nocturn.Traditional” ste o expozitie de arta fotografica intr-un format in premiera pentru Romania si prezinta publicului o alta imagine a Romaniei, prin cele 3 sectiuni ale sale: fotografie wildlife, fotografie „Romania noaptea” si fotografie etnografica
Si daca tot ai venit la un targ hai sa te si distrezi:

In premiera pentru Targul de Turism al Romaniei, publicul se va putea bucura de un Parc de Aventura organizat impreuna cu Asociatia Turistica Ghizii Romaniei. O aventura in inima Bucurestiului condimentata cu o tiroliana, Omul Paianjen, podul indian si un panou de alpinism.

Asa-i ca suna bine de tot? Asa-i ca vrei sa te duci si tu?
Atunci ia spune-mi tu UNDE SA PLEC IN ROMANIA in vara asta impreuna cu Matei si DE CE. Si daca prezentarea e frumoasa ai sansa SA CASTIGI O INVITATIE LA TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI! Bafta multa tuturor si inspiratie cu carul!
Andrei
KIP IN TACI

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. Concurs la Artistu pe blog. Premiu o invitatie la Targul de Turism
  2. Targul de Turism al Romaniei – Cum a fost? | Parerile Artistului in Blogosfera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*