ROMANIA – „dama de companie”, pe care unii o cred batrana?

Sal’tare

  • Fai Romanico azi am chef sa iti plang din nou pe umar. Nu de alta, dar vad ca nimeni nu are fai fata grija de tine. Parca ai fi o curva batrana, pe care si-o arunca proxenetii de la unul la altul. Problema e ca ei nu inteleg, ca tu nu esti batrana, ci doar neingrijita si ca nu esti curva, ci doar o fata fara familie si fara casa. Si cine ti-ar putea fi familie? Tampitii astia care au in cap sali/terenuri de sport de contruit in mediul rural? Ba frate, aia cer de 18 ani o infrastructura mai acatarii si pe voi va doare exact in cuicurele de la basca. Alora le ia apa in fiecare primavara si toamna casa si voi vreti sa ii vedeti „sportivi”. Investitorii care trec pe la ei le spun ca ar investi in zona, da’ fara infrastructura, cum sa o faca, ca investitiile ar fi prea mari. Deci nici locuri de munca nu apar. Aia fac agricultura cu „DA DOAMNE SA PLOUA!” si tampitii nostri de la guvernare nu sunt in stare sa faa un amarat de program de sustinere si dezvoltare a irigatiilor. P.S. Recunosc ca despre minunea asta scrisa in Cotidianul am aflat de la Mimi, fata aia care se mira!
  • Sa va mai zic ceva de pastrarea unor traditii? Ce rost are atata timp cat astia „colo’ sus” ii doare la bashcetzi si par ca traiesc in alta dimensiune si alt timp. Ce rost are sa incerc sa va spun ca ar trebui sa intelegem ca descoperirea traditiilor si aducerea lor in realitatea contemporana, ar fi un punct in plus, ca vorbesc singur si par mai degraba un internat la ospiciu!
  • Si inchei apoteotic cu stirea aia de la Targiviste, cu masinile politiei parcate neregulamentar! Cum frate sa ma iei dupa strada ca pe un borfas si sa imi spui ca ti-am obstructionat activitatea, manca’mi’ai ciucurele de la caciula. Ti se pare tie ca suntem in Mozambic frate si ca poti sa tai si sa spanzuri cum te taie pe tine mintea ma? Te anunt cat pot de sincer: AVEM LEGI FRATELE MEU! Si o chestie si ami tare: SI TU TRE’ SA TE SUPUI LOR, NU NUMAI NOI… MULTIMEA!

Andrei… 
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. romanie , dulce romanie , ce ai fost si ce ai ajuns…chiar nu stiu cum poate ajunge aceasta tara frumoasa , dar necuratata si educata , una curata si civilizata , poate doar daca vor cobora extraterestrii pe pamant , dar nu oriunde , ci in romania noastra draga
    redandblue’s last blog post..Cu televizorul , plictisim poporul!

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Trădare! De trei ori, trădare! | Saturnianul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*