romania civica
implicare civica de ce sa ma implic

Romania Civica, suntem TOTI!

Sal’tare. De ceva timp (cei care ma urmariti pe Pagina de Facebook) ati vazut ca am schimbat numele paginii din Artistu’ in Romania Civica. De ce? De ce nu mai scriu in Jurnal de Tatic mai des? De ce nu mai scriu in Jurnal de Romania? De ce nu mai fac #zambete?

Pentru ca ceea ce se intampla acum in viata publica afecteaza indubitabil toate cele amintite mai sus

Si mai ales afecteaza viitorul copiilor nostri (ca tot vorbeam mai sus de jurnal de Tatic). NU vreau sa ii vad si ei ei platind la impozite degeaba si mergand pe aceleasi drumuri proaste si prin acealasi furci caudine ale birocratiei romane

Romania Civica suntem TOTI!

Apoi daca tot spuneam de Jurnal de Romania si de copii. Imi doresc nespus ca mandrii mei feciorasi sa poata vedea macar Romania Minunata pe care o mai avem, cu toate neajunsurile ei (paduri taiate) si dezastre ecologice, dar cu bucati superbe ca cele prezentate in Romania Salbatica

Si apoi #zambete sa stiti ca nu prea mai am chef sa va aduc aici. va mai ofer cate o mostra pe contul personal, insa o fac cu greu… pentru ca fiecare „relaxare” parca ne rupe din drumul spre obiectivul final si anume VICTORIA OAMENILOR CINSTITI in Romania Civica.

Si apropo de VICTORIA OAMENILOR CINSTITI. Azi am chef sa va povestesc cate ceva despre HOTI, FURTISAGURI si toate cele vazute si descoperite la PSD, traite de mine in perioada cat am fost activ in UNPR si tot acolo am sa va povestesc DE CE am facut-o. Hai dati PLAY CU INCREDERE – Romania Civica si veti vedea!


Si las SCRIS… ca sa nu uitam: USR si initiativa lor FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE (la momentul actual) cred ca sunt UNICA SOLUTIE. Iar momentul 10 August 2018 cred ca poate fi momentul de cotitura al acestei natii parca prea chinuite, dar are visez sa isi regasesca „albia normala de curgere” asi sa se bucure de toate lucrurile bune pe care le poate face!

Si fix inainte de a-i da PUBLICA articolului iata ce NEWS ALERT mi-a ajuns la urechi:
DRAGNEA i-a promis lu’ to’arasa Dancila, ca o face presedintele Consiliului Europei de la 1 Ianuarie 2019, daca ii da LEGILE. Deci daca asta ajunge Presedinte acolo… ADIO EUROPA!
(Veste auzita la domnul Fieger de la Vocea Strazii)

Andrei
KIP IN TACI

romania civica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*