crema antirid

Vrei să scapi de riduri? Iată ce crema antirid poți folosi

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, corpul nostru trece printr-o serie de transformări, iar zona feței este partea care suferă cele mai multe schimbări. Avem cu totii nevoie de crema antirid. De ce? Pierderea elasticității pielii este una dintre problemele care duc la apariția ridurilor. Așadar, pentru a diminua aspectul acestor linii, se recomandă utilizarea unei creme antirid care să-și dovedească eficiența pe termen lung.

Cea mai bună crema antirid

Odată cu apariția primelor linii fine, ar trebui să acordăm o atenție sporită ritualului de îngrijire zilnică a tenului, utilizând o cremă antirid hidratantă și hrănitoare. În condițiile în care piața de cosmetice s-a extins, inclusiv în mediul online, alegerea unui astfel de produs devine o adevărată provocare pentru cele care se află în căutarea de soluții eficiente.

Unul dintre magazinele online unde poți găsi o gamă variată de creme și loțiuni destinate îngrijirii pielii, potrivite pentru orice tip de ten, este Gerocossen. Din portofoliul de produse Gerocossen fac parte numeroase creme antirid apreciate de femei pentru rezultatele obținute în urma utilizării.

Specialiștii ne sfătuiesc ca atunci când alegem o cremă să ținem cont de mai mulți factori – cum ar fi compatibilitatea cu tipul de ten, vârsta și ingredientele active conținute.
Iată, așadar, ce tipuri de creme antirid poți folosi atât pentru durata zilei, cât și pentru noapte:
\

Potrivite pentru zi: Crema antirid Algaderm 35+

Crema antirid pe bază de alge marine te poate ajuta să obții efectul de întinerire dorit, iar elasticitatea și fermitatea sunt redate într-o măsură uimitoare. Ridurile fine sunt estompate, iar datorită ingredientelor de origine naturală – ulei de argan, avocado, unt de shea – tenul poate fi revitalizat și reîmprospătat.

În plus, textura ușoară a cremei face ca aceasta să fie absorbită cu ușurință în piele, iar urmele de oboseală să fie îndepărtate. În felul acesta, ridurile existente sunt diminuate, iar apariția altor linii fine este prevenită. Având în vedere că își recapătă elasticitatea și vitalitatea, pielea își va menține aspectul tânăr timp îndelungat.

Crema antirid de zi: Natural cu miere

Mierea are un conținut bogat în vitaminele A, B1, B6, PP și în minerale (sodiu, potasiu, calciu și fier), fapt pentru care este un ingredient perfect care hrănește pielea în profunzime și contribuie la regenerarea sa.
De asemenea, uleiul de măsline are un rol puternic de hidratare a tenului, coenzima Q 10 are efecte asupra ridurilor profunde, iar filtrul UV asigură protecție împotriva radiaților solare.

Potrivite pentru noapte: Crema de noapte antirid Algaderm

Specialiștii ne sfătuiesc ca pentru perioada nopții să folosim un alt tip de tratament, special conceput pentru a hrăni pielea în profunzime. Astfel, crema de noapte antirid Algaderm conține o formulă îmbogățită cu ingrediente de origine naturală (98%).
Combinația de alge marine, colagen și unt de shea stimulează regenerarea celulară în timpul nopții și conferă suplețe. În felul acesta, ridurile sunt reduse, iar pielea feței devine netedă și catifelată.

Crema antirid de noapte: Natural pe bază de miere

Combinația perfectă dintre coenzima Q10 și miere aduce rezultate eficiente împotriva ridurilor datorită complexului de vitamine. Formula concepută special facilitează regenerarea epidermei, iar pielea își recapătă elasticitatea și devine mai catifelată. Efectul de prospețime și de întinerire a tenului se păstrează mai mult timp, datorită faptului că ridurile se estompează în timp.

Andrei
KIP IN TACI

crema antirid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*