Dreams Road Sign with dramatic clouds and sky.

Rezolutii 2019!

Sal’tare dragii mei!

Iata ca a venit si acel moment al inceputului e an in care eu imi stabilesc prioritatile si scopurile… adica rezolutii 2019. Idei de an nou cum ziceau parintii nostri. Incerc sa nu fie prea mari, ca sa nu am dezamagiri… dar nici prea mici ca sa nu fie efortul mic.

My Bucket List… adica rezolutii 2019

  • rezolutii an nou 2019Incep cu ala profesional si sper din toata inima sa urca o treapta importanta la HaynesPRO. Acolo unde am primit la finalul anului trecut diploma de 10 ani si care sper sa imi aduca noroc la finalul lunii Mai (cand se incheie „pe rit European” anul financiar). Si sper sa va dau vestea buna despe „treapta” despre care vobeam la inceputul frazei. Wish me luck!
  • Pe partea de #PARENTING am deja niste „promisiuni” facute de baietii mei. Unul vrea la atletism si unul la alpinism. Sa speram sa le va placea si ca viitorul va suna minunat pentru amandoi. NU de alta, dar forta si energie au din plin si nu as vrea (pentru nimic in lume!) sa si-o piarda. Si daca reusesc sa prinda si „un val bun” (cum bine spun surferii!) poate chiar vr deveni „ultra-optimisti” ca mine. Unii dintre voi probabil veti spune „DE CE II BLESTEM ASA DE RAU!!!”. Insa eu ca spun sincer ca Optimismul nu e un blestem, ci un dar… ce vine la pachet cu multa Cainta, cu multa Munca… dar cu niste Impliniri cat un bloc cu muuulte etaje!

Hai ca am ajuns la jumatate… Rezolutii 2019

  • Si nu in ultimul rand, la capitolul „placerile mele VINOVATE”, as vrea ca la anul sa fac 1,500 de km pe STRAVA. Sigur si anul acesta mi-am dorit… insa doar 1,300 s-au implinit. NU e e rau… dar nu este ce mi-am propus la inceputul lui 2018. Sigur, daca ar fi sa VISEZ pe bune… mi-as dori 2,000 de km facuti pe o cursiera. Dar momentan visul asta e doar „unul umed” bun de pus ca fantezie aici pe blog
  • Din punct de vedere al protestatarului #Rezist care sunt, imi doresc ca in Mai pe 26 sa fie cozi la toate circumscriptiile electorale si PSD sa planga’n pumni la finalul zilei. Si nu pentru ca ii urasc eu sau tu, ci pentru ca si-o merita din plin la cat rau au facut acestei tari si acestui popor. Si dupa aceea, in noiembrie sper ca Romania sa isi aleaga un presedinte macar la fel de principial si hotarat cat a fost si cat este Klaus Johannis acum.

Va multumesc dragilor ca ati avut rabdare sa imi ascultati povestile si visele la gura sobei. Lista de Rezolutii 2019 plina de impliniri  sa aveti cu totii.

Andrei, increzator in lista lui de Rezolutii 2019
KIP IN TACi

Sursa imaginii – Recruiting Daily

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*