#jandarmiada 10 august civism

Nu pot sa mai fac ALTCEVA! – #REZIST 2018

Sal’tare. Scriu acest articol ca un fel de IARTA-MA PRIETENE… sunt un pic #REZIST.

De ce IARTA-MA? De ce #REZIST?

Pentru ca am disparut din multele activitati de Parenting sau de Blogging. De ce am facut-o? Pentru ca din „partea dedicata copiilor” nu voi putea rupe in veci. Asa ca a trebuit sa rup din acestea pentru #REZIST si pentru #FaraPenali.

De ce am facut-o si inca o fac? Pentru ca dupa o trecere de 2-3 ani prin UNPR stiu sigur ca leprele care ne conduc nu se vor da usor eliminate din jocurie politice nationale. Si fara eliminarea lor, tot ceea ce ne place noua, indiferent ca se numeste Blogging sau Cusut la goblen vor fi influentate.

Asa ca eu unul am hotarat ca ajut MISCAREA #REZIST

+ #FaraPenali cat si cum pot pana la final. Si daca tot vorbesc despre subiect, cred ca daca ma citesti si daca iti place cum pun problema, ar fi bine sa ne salutam pe 10 AUGUST in Piata Victoriei. NU te speria de toate prostiile pe care ti le spun unii si altii.

Eu am fost in strada si pe 2 Februarie 2017, si pe 20 ianuarie 2018 si pe 6 Martie 2018 si nu s-a intamplat nimic violent. Romanii vor LIBERTATE si DREPTATE, nu violenta. Si martore ne sunt sutele de ani in care am suferit enorm, desi puteam rezolva NODUL GORDIAN cu o lovitura de sabie. Dar nu, noi am vrut sa fim CRESTINI si OAMENI. Asa ca haideti in PIATA dragii mei sa SCHIMBAM, asa cum bine spuneau si cei care au facut revolutia din „89, societatea PENTRU COPII si pentru UN Viitor REAL as adauga eu!

Si daca nu ma credeti pe mine in legatura cu subiectul REVOLUTIA si afirmatia „PENTRU COPII”. il las pe domnul Sorin Bobis participant la Revolutie si Organizator al Marsului Stafetei Steagului Uniunii Europene, sa va spuna (pe finalul acestui video reportaj)

Sper ca vibratia mea din miez de noapste in sambata dinaintea acestui MOMENT sa va fie IMPULS si sa ajutam aceasta minuata Romanie sa iasa din gaura in care pare vesnic prinsa.

HAI ROMANIA, HAI DREPTATEA, HAI BUNUL SIMT!

Andrei
KIP IN TACI

rezist porcul de craciun #rezist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*