Revelion OUTDOOR

Sal’tare. Gata! S-au incheiat si vacantele prelungite si uite ca mai bine de jumatate din cunoscutii mei au avut revelioane FULL OUTDOOR. Si mie tot ciudat mi se pare conceptul acestui fel de a petrece trecerea dintre ani. Si credeti-ma ca tipurile de revelioane de care am auzit, au fost foarte diverse. Au fost de la petreceri pe malul marii in Spania, la revelioane acasa la Mos Craciun in Laponia, la vin fiert pe partia de ski in Austria sau la plimbare prin Budapesta o noapte intreaga.

Si totusi parca lipsa totala a confortului in acea noapte, ma dezarmeaza. Nu ma intelegeti gresit! In vremea copilariei la Sanpetru, eram extrem de nerabdator sa vad si sa ascult cateodata si pret de doua ore fanfara sau sa trag cu teava cu carbid la tara sau sa-mi dansez in fata blocului vecinele si colegele de bloc. Insa toate acestea erau doar parte a unui „pachet” care avea sa se termine la caldura, ci rasete, cu glume si distractie pe cinste.

Si totusi stau si ma intreb:

Oare sunt reticent la nou? Sau poate la 30 de ani sunt deja un pic mai batran in gandire, chiar decat parintii mei, aflati la varsta pensionarii? Sau este doar un tip de confort cu care m-am invatat si la care nu vreau sa renunt?

Andrei
KIP IN TACI

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. EST contra VEST? Sau doar APARENTE? | Parerile Artistului in Blogosfera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*