#rezist regele mihai

Regele Mihai: 70 de ani de cand Romania a devenit CAPTIVA

Si la 70 de ani de la momentul la care Regele Mihai a abdicat fortat fiind de comunisti, uite ca inca ne chinuim sa scapam din intunericul comunismului si din conceptiile de genul „EU SUNT TACTU’, EU SUNT MATA, FACI CE ITI SPUN EU!”

Inca speram ca Regele Mihai ne va fi Flacara pentru viitor!

Si pentru a scapa definitiv de acest tip de conceptie si de „dragutii” de parlamentari si guvernanti care par sa nu ii mai auda pe cei care i-au adus acolo, hai maine in Piata Victoriei, in jurul orei 8 si sa stam acolo macar pana la ora 9:00 cand se canta Imnul.

Azi eu am fost si desi am fost putini, trebuie sa recunosc ca a fost un Moment Inaltator. Simti ca te umpli de Energie. Si daca tot veniti acolo, imprimati o fotografie cu Regele Mihai si aduceti o mica lumanare. Hai sa facem din momentul 30 Decembrie 2017, unul care sa fie la inaltimea acelui 16 decembrie in care i-am spus ADIO Regelui.

P.S. Va intrebati cum a fost in cea de-a 333-a zi de #rezist a CELULEI ULTRAS a Democratiei Romanesti? Dati Play cu incredere si pe la momentul 36:40 ma puteti vedea si pe mine (in spatele luminitei de la telefon):