Real Steel: Otelul cu Suflet

Sal’tare. Dupa cum v-am mai spus si alta data, atunci cand vine vorbe de filme eu am un specialist imbatabil, cumnatul meu Catalin. Si vineri seara i-am spus:

Man vreau si eu un film pe care sa il pot vedea cu baietii, sa fie cu actiune, sa fie TARE, dar sa fie si cu mult suflet. Sa aibe acel fior care sa te faca sa zambesti la final si sa spui WOW, CE MISTO A FOST!

Evident ca mi-a aruncat acea privire de:

Frate iar ai cazut in butoiul cu cuvinte? Tu nu stii sa vorbesti asa ca toata lumea?

Si apoi s-a lasat linistea. el tot butona pe calculator si dupa cinci minute m-am trezit cu acest TRAILER al filmului REAL STEEL trimis pe Whatsapp:


Si sincer sa fiu, nu aveam prea mult asteptari Real Steel!

Dupa trailer parea un film cu bataie intre roboti. Si pentru ca ii stiu pe baieri pasionat de Star Trek, Star Wars si alte chestii SF, am zis sa le fac sambata seara placuta si i-am dat PLAY.

Insa dupa prima jumatate si dupa jocul tare frumos al lui Hugh Jackman si al dragei de Evangeline Lilly trebuie sa recunosc ca eram „acolo in filmul Real Steel”. Nu il mai simteam ca fiind „pentru bucuria celor mici”. Iar dupa ce filmul a trecut de trei sfarturi eram toata familia 100% implicata. Pana si mami se agita in fata TV-ului. Eram cu totii prinsi iremediabil in actiune.

Iar finalul a fost ca Explozia artificiilor la miezul noptii de revelion. Ne venea tuturor sa sarim in sus. Eram plini de energie pozitiva si de SIMTAMANT! Si cand a aparut genericul de final am inteles de ce atat de lipicios filmul… e mana maestrului Spielberg (producator executiv, de asta data, nu regizor)

Andrei, incantat efectiv de Real Steel
KIP IN TACI

real steel

Sursa imaginii – Pinterest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*