Raport de pe frontul pastelui

Sal’tare. Ora 11 trezirea. Haleala, oua rosii, Cristos a inviat, Adevarat a inviat, telefoanele de rigoare, vin rosu si dupa aia ce mai lipsea? Pai activitatea fizica. Asa ca l-am luat „de’o haripa” pe tata si hai pe maidanul de pe groapa Giulesti la un tenis, ca oualele si carnea de miel au picat cam greu.

NU mult, ca si mie si lui ne cam lipseste forma fizica. Dar asa un pic e bun. Ba si ce frumos e afara. Hai ca termin nebunia asta de post si ma duc ca ma asteapta paletele de badminton, ca am mai bagat o portie de miel si tre’ sa o consum repede. Intre timp ca sa ma rad bine de tot am urmarit si „mesajul lui Alice de Paste”.

Si ce mai fac in rest? Cred ca voi dormi… insa nu vreau sa uit ca in zile din aceste uite ca avem si noi (astia mai saraci) sa vedem minuni care cistau la vremea lor o gramada de bani. La ce ma refer? Pai uite ca azi am avut sansa sa vad concertul lui VITAS. Doamne cum poate canta omuletzul asta. Parca ar fi baiatul lui Dida Dragan.

Stiti ce? E cam mult deja cat v-am scris. Ma duc sa dau drumul la gratar. Azi am o specialitate de mare angajament: GRATAR DE PESTE. Ca suntem deja satui de COLESTEROL. Asa ca incercam ceva usor cu un vin alb, ca cica asta se potriveste la Peste. Deci in miros de crap de Mihailesti si de vin alb de „Prahova Valley” eu va urez Paste Fericit si Multa liniste si odihna!

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. Hristos a inviat! Sa pastrati lumina si linistea sarbatorii in suflet pentru tot anul! 🙂
    Soacra mica’s last blog post..XPIΣTOΣ ANEΣTH! Hristos a inviat! (videoreportaj)

  2. Asa sa fie si asa sa se intample tuturor. Ba mai mult, sper ca in fiecare sa se aprinda o luminita cu mila si o luminita cu speranta de mai bine, mai ales in conditiile in care criza asta „sapa” mai grav in psihicul nostru, decat in fizicul nostru! ADEVARAT A INVIAT! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*