Radio Artistu.ro
Radio Artistu.ro

Radio Artistu’ are: „O chitara, o bere si o seara de neuitat…”

Sal’tare
La sata m-a dus cu gandul acest clip de la Arhi TV. Ei si tot umblandu-mi mie imaginatia la concertele ad-hoc de care am tot auzit ca „se intampla” prin cabanele patriei, am zis ca io azi am chef sa imi fac propria mea seara de chitara, foc de tabara, bericioaice si cantari.
Seara mi-ar place sa o inceapa o voce de fata frumoasa ca asta… sa ne cante acest lucru… CE MAI FACI – MARI MAGDALENA DANAILA
<
Melodia asta am auzit-o anul trecut la una din serile „FOLK YOU” by Jurnalul National. Si tot vocea sata de afata imi aduce aminte de niste excursii si de niste cantari facute in parcul din Timisoara de pe malul Begai, care ma fac sa ma intreb:
OARE PLACEREA DE A FACE PROSTII SI DEA FI SPONTAN SE DUCE „LA VALE” ODATA CU VARSTA SAU ODATA CU ADAUGAREA DE NOI FRUSTARI LA BAGAJUL FIECARUIA DIN NOI ?
Va las sa va ganditi la asta in timp ce tanti Tatiana Stepa va conduce in „Drumul catre luna”

Stiu ca e o melodie trista ! Insa acolo in gasca cu bere, oameni, munte sau mare imprejur si un foc de tabara, ti se pare ca lacrimile de tristete nu sunt decat un tribut adus unei muzici care va trai vesnic. (Mmm, poate ca exagerez si eu un pic cu frumusetea, melodicitatea si „vesnici acestor” minuni, dar v-am ami spus ca sunt un „fan folk” din ala rau. Asa ca intelegeti-ma si ajutati-ma si pe mine cu o bere, ca imi e foame… :)) =))
Gata cu tristetea. Uite ca a furat acum o alta gagica chitara si ne arunca aceasta frumoasa melodie… ECOUL – Taina

Promit solemn sa va continui „starea de hai sa dam o chitara”, maine, ca azi vad aca imi face netu probleme si ami mult ma enervez !
P.S. Si daca tot ne petrecem noi intr-un colt de parc, SHARE with everybody minunile astea ! NU de alta, dar ca sa se mareasca „coltzul” in care stam !
See yu maine cu cantari muuuulte si frumoase…
VA PROMIT CA O SA VA SMULG, CATE O LACRIMA FIECARUIA, MAINE DUPA ORELE 11 AM ! ASA CA FITI PE FAZA !
Andrei… 😉
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*