armata

Prostie si prosti sau simpla dezorganizare?!?

Sal’tare
Stiti ca din cand in cand pe nea Andrei zis si Artistu’ pe aci pe meleaguri blogosferice il apuca nebunia sau pentru ca e sezonul „astenia”. Ei bine aud la un amic ca ca la examenul de promovare la subofiteri sau corectat sute de teste psihologice in 10-15 minute. Ei bine cu totii va imaginati ca dosarele erau deja pregatite si cu avizul de ADMIS/RESPINS puse pe ele. Cred ca le-a fost greu si sa scoata si doar timpul asta la organizarea dosarelor. Insa ma intreb: OARE CATA NESIMTIRE PUTEM BAGA IN ACEASTA DRAGA TARISOARA!
Nu mai zic ca unul din bajetzii de acolo mai avea doua luni pana facea 30 de ani. iar examenul acesta il poti da doar pana la 30 de ani. Va intrebati ce avea acest tanar soldat. Pai statuse creo cativa ani in teatre de operatiuni militare (Irak, Afganistan), daduse examen psihologic de 6 ore inaite sa plece acolo si era cunoscut printre superiorii sai ca fiind un om de baza al companiei. Ce sa ii faci daca la noi romovarea se face non-valorilor! O sa murim cu spagile si ideile preconcepute de gat!
Si la finalul acestui frumos tablou hai sa va las si una din regulile acestui examen: NIMENI NUARE DREPTUL SA DEPUNA CONTESTATIE! Frumos tata. Si ne mai laudam ca promovam, libera sansa, libertatea ideilor sau alte prostii ca egaliatatea de sanse si ne scaldam in dulcele sirop al dictaturii hotararilor!
Hai sa nu va las suparati si sa va dau o melodie cu armata, ca tot am vorbit despre ei – Tanti Loredana „Groaza” – Mi te ia bade’n armata

Andrei… 😉
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Blogoree bligg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*