Prostie, nepasare si VESNICUL TELEVIZOR deschis!

Danut Diaconescu tine primele pagini ale ziarelor si primele stiri de la TV cu arestarea sa si binecunoscutele santaje. De ce zic binecunoscute? Pai oricine a auzit macar odata de faptul ca omul facea bani frumosi cu metoda:

DA BANU’, CA SA NU TE FAC DE CACAO!

tactica bine cunoscuta de multi dintre cei ce se proclama „mari ziaristi” ai natiei romane. Asa ca eu unul nu pricep de ce ne „freaca” atat de tare grija si strigam ca niste „fecioare virgine” pure ce suntem – VAAAI CE URAT!, dar la adapostul intunericului suntem cele mai mari curve ale pamantului Dupa care aud ca se aduce din nou in discutie ideea de OTEVISM.

Discutia e veche si credeti-ma ca nu e de vina OTV-ul sau Pro TV-ul sau Antenele sau Realitatea, ci pur si simplu oamenii ca nu au chef sa „culeaga” roadele bune. Si credeti-ma ca au ce sa vada si frumos.

Uite canalae ca TVR 1, 2 sau Culturalul sau TVR Info, au niste emisiuni sau niste documentare pline de substanta.

Si le stiu eu si inca vreo 10 ametiti pasionati de cultura sau de actiuni out-door.

Si credeti-ma ca acele emisiuni au parte si de niste PROMO-uri mai mult decat atragatoare, asemanatoare ca impact cu cele ale filmelor de pe Antena sau ProTV.

Insa tot degeaba. Stati linistiti ca TELEVIZIUNEA nu ne educa si nu ne desteapta, doar ne ofera ce dorim sa servim.Iar daca noi vrem sa mancam rahat, ei rahat ne dau. Ca la piata.

Acolo se vand de toate, Important este ca noi sa stim ce sa alegem din toata acea marfa.

P.S. Si ca sa intelegeti ce de inteligenti urmaresc TV-ul, o sa va spun ca o buna prietena care lucreaza la PRO TV mi-a spus ca de fiecare data cand se dadea DANSEZ PT TINE si scria clar RELUARE, existau mii de tampiti care da deau telefoane sau SMS-uri pentru a sustine echipele.

Asa ca inchei pledoaria si va sfatuiesc simplu: INCHIDETI TELEVIZORUL O PERIOADA SI DUPA ACEEA CREATI-VA O PALETA MICA DE PROGRAME PE CARE SA LE URMARITI SI CARE SA VA AJUTE IN DEZVOLTAREA PERSONALA! In rest bucurati-va de ce aveti in jur. Viata e prea scurta ca sa ne-o pierdem in fata TV-ului!

Andrei
KIP IN TACI

5 comentarii publicate

  1. Artiste tata, alora de zici ca trimiteau sms de sustinere la o emisiune in reluare, daca le inchizi televizorul, le-ai inchis tubul cu oxigen si intra in coma profunda. Ala e tot ce ii mai tine in viata :))
    .-= Saturnianul´s last blog ..Cum mi-am ratat cariera de pictor celebru =-.

  2. @Saturnianul – Aici cam ai dreptate! Da’ sa stii ca asa cum exista METADONA pt drogati, cred ca exista inlocuitor si pentru drogul numit TV!
    @iYli – o sa ramai un pic surprinsa,insa prietena de care vorbeam in text spunea ca nu pensionarii sunt cei care le urmaresc… 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*