Prison Break – Smardoiala’n puscarie? Sau altceva?!?

Sal’tare
Ba manca’v’as inima voastra, inainte sa ma apuc sa ma uit, mai mult sau mai putin plictisit si fara prea multe asteptari la serialul asta, nici unul dintre cunoscuti nu a reusit sa ii faca un review care sa ma atraga. Tot ce stiam era ca PB e un film cu niste parnaiasi care incearca sau reusesc sa evadeze dintr-o puscarie. Si la intrebarea:

PAI SI CE E ATAT DE SPECIAL LA TREABA ASTA? NU S-AU MAI FACUT SUTE DE FILME PE TEMA ASTA?

Toti dadeau din umeri si ziceau:

TRE’ SA’L VEZI, NU POT SA ITI POVESTESC FILMUL, CA-SI PIERDE TOT FARMECUL!

Pai nu trebuia sa mi-l povestiti ma, trebuia sa imi spuneti asa:

 • Frate nu e „Contele de Monte Cristo” si nici altceva care sa se mai fi facut. Face parte dintr-un registru care aduce suspansul la cote pe care le simteam cand ne uitam la Caracatita dupa revolutie, cum bine zicea un comentator de pe VPLAY.RO, unde m-am apucat sa ma uit (va spun cate ceva la final si despre minunea asta de site)
 • Revin… Sau mai puteati sa imi spuneti ca e unul din rarele filme in care contrastele se schimba la fiecare 2 – 3 episoade sau la care valentele negative si pozitive se schimba la fel de repede
 • Sau ai fi putut sa imi spui ca desi e vorba in tot filmul de o conspiratie si desi s-au facut sute de filme despre asta, Prison Break-ul e cel mai credibil, pentru ca e ceva parca legat de realitatea asta imediata de langa noi. Ba mai mult, valentele si contrastele de care va vorbeam mai sus sunt extrem de credibile, pentru ca cel care a regizat sau cel care a creat scenariul, a facut frate studii serioase de psihologie sau au angajat un psiholog care sa se ocupe tocmai de „acest aspect al problemei”
  Cama atat despre serial. Sper ca vorbele mele au creat un review altfel fata de tot ce se gaseste acum pe internet si mai sper ca cei care nu erau hotarati sa il vada au fost convinsi de vorbele mele!

P.S. Spuneam ceva mai sus de VPLAY. Fratilor e o adevarata comoara, minunea asta de site. Daca ai chef sa vezi seriale care au fost la TV dar pe care din diverse motive le-ai ratat, ai acolo peste 300, de la Stan si Bran pana la Prison Break! Si daca nu aveti bani (5 & 10 euro pt un abonament VIP pe 3/6 luni), va puteti uita la ele gratis, insa trebuie sa asteptati 30 de minute pana se incarca. Deci avantaje si dezavantaje! Decizia e a vostra!
Andrei
KIP IN TACI

6 comentarii publicate

 1. Ma sa stii ca aici ai mare dreptate! Confortul pe care ti-l ofera, si pretul nu foarte piperat il recomanda. sa speram ca vor incepe sa puna usor usor si filme artistice, nu doar seriale! 😉

 2. Mie mi-a placut PB, a fost printre primele seriale vazute pe net.
  Legat de vplay, acum nu mai e treaba aia cu 30 minute, insa poti viziona doar 2 seriale pe zi. (asta daca nu ai mai multe conturi:D)

Trackback-uri și pingback-uri 2

 1. avemblog.net
 2. bagamare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*